Merginukeee parašė:
3men., nera ilgai ir klaust bandancios pastot toki laiko tarpa: “ka daret kitaip, kad pavyko?” Tai mazu maziausiai suprunksciu.ir cia man nei gaila, nei pavydu…
pritariu 👍
Merginukeee parašė:
3men., nera ilgai ir klaust bandancios pastot toki laiko tarpa: “ka daret kitaip, kad pavyko?” Tai mazu maziausiai suprunksciu.ir cia man nei gaila, nei pavydu…
pritariu 👍
Vestuvinė parašė:
Rytinis šiandien. Atrodo, visai neparyškėjo, vyras visai nemato![]()
Yra yra! Easy taip greitai neryškėja!
Merginukeee parašė:
Tai aš tai sutinku, šiaip jau aš ten su ironija parašiau, kad kai kurioms daug ir 4 savaitės
Mes laukėm 1,5 metų, bet ir tai, palyginti, tai dar nėra taip baisiai ilgai.
Kristina_Ka parašė:
Tai aš tai sutinku, šiaip jau aš ten su ironija parašiau, kad kai kurioms daug ir 4 savaitės![]()
Mes laukėm 1,5 metų, bet ir tai, palyginti, tai dar nėra taip ba…
As ironija supratau! 😁 apibendrinau visus po to rasinelius.
Driežiukas parašė:
Nelabai ten kas ir matosi... kitu net nepaveiksluoju, įmetu bitute, kazkas lyg ir yra, bet as labiau ant nudziuvumo linkusi nurasyti
Na matosi kazkas🤔 bet nesu as ju dariusi,tai ir patirties su jais jokios ;) kelinta dpo
Jorksyre parašė:
Na matosi kazkas🤔 bet nesu as ju dariusi,tai ir patirties su jais jokios ;) kelinta dpo
Siandien 8dpo, sakau, dar laiko yra, bet kad as pamisus ant testu darymo 🤪 jauciu reik kentet, laukt nors pora dienu dar
Driežiukas parašė:
Siandien 8dpo, sakau, dar laiko yra, bet kad as pamisus ant testu darymo 🤪 jauciu reik kentet, laukt nors pora dienu dar
Visad bitutes darotes? Na 8 dpo maciau vaiduokli tik as 😁😁😁
Jorksyre parašė:
Visad bitutes darotes? Na 8 dpo maciau vaiduokli tik as 😁😁😁
Jorksyre parašė:
Linkiu,kad pasitvirtintu testukas😉
Dariau maximinius, is kamelijos vaistines kur po du buna, ir bitutes dvi, tai net nezinau, kol kas bitute ryskiausiai rodo, o ar ryskes paziuresim, dekui uz palinkejima, tikiuosi pasilikti sioj grupej sulaukus ryskiu dvieju bruksniuku 😉
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai