JolitaVai parašė:
Kuri jums Dpo ?
Ačiū
Teoriškai pagal skaičiuoklę turėtų būti 9dpo, kitaip neseku, bet manau kad buvo anksčiau nei rodo skaičiuoklė...
JolitaVai parašė:
Kuri jums Dpo ?
Ačiū
Teoriškai pagal skaičiuoklę turėtų būti 9dpo, kitaip neseku, bet manau kad buvo anksčiau nei rodo skaičiuoklė...
Laimeneuzkalnu parašė:
AčiūTeoriškai pagal skaičiuoklę turėtų būti 9dpo, kitaip neseku, bet manau kad buvo anksčiau nei rodo skaičiuoklė...
Matyt anksciau kad taip ryskiai
JolitaVai parašė:
Tikrai pavyko jums ,sveikinimai![]()
tikiuos ir man parodys uz keliu dienu , man dabar 8dpo as pagadinau nt bet balta . Tikiuosi parodys veliau ir man
![]()
Tikiu, kad pavyks ir jums
Laimeneuzkalnu parašė:
Tikiu, kad pavyks ir jums![]()
Kad jusu žodžiai Dievuliui i ausį
Laimeneuzkalnu parašė:
sveikutės, turbūt galima neabejoti? Iki mm 5 dienos. Pirmą kart šiandien pasidariau per šį ciklą, prieš tai nebandžiau
Visada taip meta 😁 turiu tų pačių. Jie nepatikimi visai. Kiek dariau, visi tokie pat.
Laimeneuzkalnu parašė:
Tikiu, kad pavyks ir jums![]()
Įdomu kaip išdžiūvęs pas jus atrodys. Jei galit įmeskit foto už kelių val.
elvin parašė:
Visada taip meta 😁 turiu tų pačių. Jie nepatikimi visai. Kiek dariau, visi tokie pat.
Man jie irgi visada mėtydavo vaiduoklius, bet čia palyginus su jais tai super ryšku... galėsiu įmest foto vėliau
Laimeneuzkalnu parašė:
Man jie irgi visada mėtydavo vaiduoklius, bet čia palyginus su jais tai super ryšku... galėsiu įmest foto vėliau![]()
Aha, įdomu.
Čia platesne ir juostele sakyčiau.
elvin parašė:
Aha, įdomu.
Čia platesne ir juostele sakyčiau.
Kaip ir žadėjau įkeliu išdžiuvusius. Truputėlį išgąsdinot kad testai gali meluot, tai nusipirkau kitokį ir pasidariau dar ir jį

6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai