GretaGreta1 parašė:
Man atrodo reikia man nuo TD atsijungti, nes jau visai maisosi protas😀 bet aciu Vistiek❤️
Auksciau nosy, greit zinosi rezultatus
GretaGreta1 parašė:
Man atrodo reikia man nuo TD atsijungti, nes jau visai maisosi protas😀 bet aciu Vistiek❤️
Auksciau nosy, greit zinosi rezultatus
Manvin parašė:
Darosi neramu, nes testas teigiamas islindo sestadieni, pirmadieni kraujo testas patode 63,05, taciau juosteles neryskeja, aiskiai matosi, bet nera tokios ryskios k…
Gal skirtingo jautrumo daret?
Coliuke147 parašė:
Gal skirtingo jautrumo daret?
Kasryt darau ta pati - pregnatest kasete, sestadieni dariaus ir ankstyva, irgi panasi juostele, matosi bet ne tokia kaip kontroline..;/
Manvin parašė:
Kasryt darau ta pati - pregnatest kasete, sestadieni dariaus ir ankstyva, irgi panasi juostele, matosi bet ne tokia kaip kontroline..;/
Gal kraujuka geriau butu?
Manvin parašė:
Darosi neramu, nes testas teigiamas islindo sestadieni, pirmadieni kraujo testas patode 63,05, taciau juosteles neryskeja, aiskiai matosi, bet nera tokios ryskios k…
Pas mane tas pats,dariau jau 4ar 5testus visi rodo 2juostele,ir ji vienoda visada,nera ryskesne.pas kitas maciau ir labai labai ryskiai ta antra..as pregna rozines darau.Ir kol kas kraujo tyrime hcg kyla.o testas toks pats.😊
Queen11 parašė:
Pas mane tas pats,dariau jau 4ar 5testus visi rodo 2juostele,ir ji vienoda visada,nera ryskesne.pas kitas maciau ir labai labai ryskiai ta antra..as pregna rozines …
Oo, gera girdet kad kazkam panasiai! O kiek kraujas rodo?👶🏻
Manvin parašė:
Oo, gera girdet kad kazkam panasiai! O kiek kraujas rodo?👶🏻
Uzvakar 265,rytoj pakartosiu paziuresiu,ar auga ar viskas gerai🙈
Coliuke147 parašė:
Gal kraujuka geriau butu?
Pasidariau dar karta, paziuresim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai