V.P. parašė:
Ov testas neigiamas, nes juosteles neryskios.
Aciu😊
V.P. parašė:
Aciu😊
V.P. parašė:
Prisiminau, skaiciau apie ovuliacijos testus kad teigiamas ov testas turi buti abi juosteles vienodos spalvos arba pirma juostele lb ryski tai skaitosi teigiamas ov testas. Tai dabar pasimeciau 🙄
Eglute2 parašė:
Prisiminau, skaiciau apie ovuliacijos testus kad teigiamas ov testas turi buti abi juosteles vienodos spalvos arba pirma juostele lb ryski tai skaitosi teigiamas ov…
Siaip ant visu pakelių rašo, kad turėtų būti tęstinė juostelę tokio pat ryškumo arba ryškesnė nei kontrolinė. Pas jus pagal viską yra teigiamas, tai nebent galit abejoti kokybe testo. Tokiu atveju pamėginkite kitos firmos, ir bus viskas aišku 😊 gražiu švenčių 🎄
Lucious parašė:
Siaip ant visu pakelių rašo, kad turėtų būti tęstinė juostelę tokio pat ryškumo arba ryškesnė nei kontrolinė. Pas jus pagal viską yra teigiamas, tai nebent galit ab…
Aciu uz issamu atsakyma. Aciu jums taipat 😊
Eglute2 parašė:
Prisiminau, skaiciau apie ovuliacijos testus kad teigiamas ov testas turi buti abi juosteles vienodos spalvos arba pirma juostele lb ryski tai skaitosi teigiamas ov…
Va man ot buvo teigiamas ir parode nėštumą 🤰🏼
Ingri 1 parašė:
Va man ot buvo teigiamas ir parode nėštumą 🤰🏼
Matote man po mm tik 3diena snd ir teigianas ovuliacijos testas, nustebau, nes pagal kalendoriu turetu buti tik savaites pabaigoje. O jus labai sveikinu 😊
Eglute2 parašė:
Matote man po mm tik 3diena snd ir teigianas ovuliacijos testas, nustebau, nes pagal kalendoriu turetu buti tik savaites pabaigoje. O jus labai sveikinu 😊
Man irgi buvo po mėnesiniu 3-4 dienos ir teigiamas ot bet po 2 dienu dingo 2 juostele. Likau nesupratus as
JolitaVai parašė:
Man irgi buvo po mėnesiniu 3-4 dienos ir teigiamas ot bet po 2 dienu dingo 2 juostele. Likau nesupratus as
Tai vadinasi jum įvyko ovuliacija ☺️
Baby14 parašė:
Tai vadinasi jum įvyko ovuliacija ☺️
Nu nemanau , nes buvau pas gine ir ji pamate abiejuose kiaušidėse po folikula,tai nemanau ar tada įvyko man ovuliacija po mmm . Nes seip jaučiu kada man jos buna
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai