Barbrigitele parašė:
O koksai cia testas kokio jautrumo?![]()
Kažkoks iž 1 eu pirkau camelijoj. Babycheck
Barbrigitele parašė:
O koksai cia testas kokio jautrumo?![]()
Aukselisss parašė:
Nebūtų atsiradę iš karto, nė nevertinčiau iš viso tokio. Kažkaip jaučiu, kad easy testas ryškiau parodys.
Aukseli, o kiek iki MMM liko tau?
Aukselisss parašė:
Babychek 10miu jautrumas,o easytest 20miu
Baltoji meška parašė:
Aukseli, o kiek iki MMM liko tau?
Negaliu pasakyt. Aš vis dar maitinu intensyviai. Mm nereguliarios. Nesisaugojom apie naujus metus tom dienom.
Barbrigitele parašė:
Babychek 10miu jautrumas,o easytest 20miu![]()
Iš testukai.eu irgi 10 miu jautrumo, bet jų kokius 10 padariau, o nieko nerodė nei vienas, nors ginė jau buvo patvirtinus nėštumą ir kiti 25 miu testai abu vienodus rodė. Nežinau kodėl iš viso tokį nt nusipirkau. Matyt dėl pigumo
Aukselisss parašė:
Negaliu pasakyt. Aš vis dar maitinu intensyviai. Mm nereguliarios. Nesisaugojom apie naujus metus tom dienom.
O nejautei OV ar vaisingu dienu pozymius per Naujus metus?
As irgi dar maitinu dukryte intensyviai, MMM gan reguliarios, bet buvo 2 ciklai, kai lb ilgi jie buvo. Tai kai buvo pirmas toks ilgas ciklas, tai net minties neturejau, akd pastojau, nes su vyru atskirai gyvenome, o db kai buvo ilgas ciklas antras, tai jau prigadinau daug NT. Bet nesaugus santykiai musu ivyko 15 CD, kai maniau dar tuo metu, jog bus ciklas kaip visada nromalus. Tada nejauciau OV pozymiu, tai raminau save, akd nepastojau. O tada NT pradejo seseliukus, vaiduokliukus blankus metyti man, kai iki itariamu MMM buvo likusios 3 dienos. Tada MMM zinoma neprasidejo, kai tikejausi. Po mazdaug savaites nuo MMM dienos, pradejau jausti OV simptomus, o tada ir supratau, kad man net OV nebuvo, o as jau MMM laukiau. Tai mano nuojauta pasitvirtino. Po 15 CD kai pajutau grynai OV pozymius, susirgau MMM. Tik keista, akd rode vaiduokliukus/seseliukus NT, kurie bent jau man niekada nemeluodavo. Nes kai nesilaukdavau, tai man net seselio jokio nerode. Matyt brokuoti gal buvo.
Baltoji meška parašė:
O nejautei OV ar vaisingu dienu pozymius per Naujus metus?
Aš ir galvoju ar nebus melagis šitas. Nuo.naujų nuolat jaučiu ov požymius. Ir kelios dienos stipriai nugarą laužia, užtat ir suabejojau nt gadint.
Aukselisss parašė:
Aš ir galvoju ar nebus melagis šitas. Nuo.naujų nuolat jaučiu ov požymius. Ir kelios dienos stipriai nugarą laužia, užtat ir suabejojau nt gadint.
Zinok, man iki OV pozymiu buvo grynai tokie patys skausmai ir lauze nugara ir maudeno vis, bei durimai buvo. O dar lb isskyru pagaugejimas buvo man. Tai del to ir pradejau gadinti NT, nes panasus pojuciai visi buvo lyg nestuminiai. Bet tie pojuciai buvo tik del vaisingu dienu ir OV artejimo
Man lygiai tokie pat pojuciai...isskyros slapia negaliu...myliuka turejom Sausio 2d ov buvo sausio 4 kaireje kiausideje ryskiai jauciau.. po jos iki dabar slapios isskyros.Veliau po 4-5dienu ziauriai rakino pilva,atrodo lyg menesines ar dar stipriau,vakar maudimas pamazejo.Sian pamaudena,patempia plius kartas po karto sutvinksi speneliai,bet krutines pacios neskauda.Siandiena yra 7dpo pasidariau 20miu testuka,nes kitokio neturejau,tai gal,gal kazkas po 15-20min pasmeizavo,turiu ft,bet nelabai kas matosi,ismeciau testuka,laukiu tu pigiuku is testai.eu 10miu gausiu tik treciad-ketvirtad.
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai