innga01 parašė:
merginos, pasidariau testuka ryte. Parasyta kad vertinti reikia po 2- 3 min testas nieko lyg ir nerode... praejus 10 min vel isryskejo antra juostele.... ka ir galv…
Koks cia vaiduoklis, tai jau panasu i teigiama
Sveikinu!!
innga01 parašė:
merginos, pasidariau testuka ryte. Parasyta kad vertinti reikia po 2- 3 min testas nieko lyg ir nerode... praejus 10 min vel isryskejo antra juostele.... ka ir galv…
Koks cia vaiduoklis, tai jau panasu i teigiama
Sveikinu!!
Sielos_ekstaze parašė:
Man praejo jau mm, bet sirgau tik dvi dienas, o kitas dvi tepliojo.. snd dariau testa bet nk tuscias.. kas keiciausia pradejo pykint mane, vakar uzejo blogumas, ir…
hcg hormonas pradeda gamintis iskarto po pastojimo, jeigu jus pykina ir yra kt pozymiai tai turetu ent jau vauduokliauti tai tikrai
cia mano tokie pamastymai
sauleta. parašė:
hcg hormonas pradeda gamintis iskarto po pastojimo, jeigu jus pykina ir yra kt pozymiai tai turetu ent jau vauduokliauti tai tikraicia mano tokie pamastymai …
Tai vat kad
Sielos_ekstaze parašė:
Tai vat kad
Pykinti gali nebūtinai nuo nėštumo, testukas jau tikrai būtų rodęs manau. Nenusimink, kitą ciklą tikrai pasiseks.
Evuka parašė:
Pykinti gali nebūtinai nuo nėštumo, testukas jau tikrai būtų rodęs manau. Nenusimink, kitą ciklą tikrai pasiseks.![]()
Jop
tikiuos
Hayete parašė:
Ar melavo kam dar savaitei iki mm likus daryti after 5 ir Bitute testai?
Man jokie testai niekada nemelavo. Bitute siaip patikimas, del after5 (na vien tik pavadinimas jau melagingas)
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai