2024.01.05 02:09 (prieš 2 m.)
Rasele712 parašė:
O mano nuomone ne tai kad lengviau adaptuotis, o tiesiog didesni vaikai daugiau supranta situaciją ir jų dėmesį sunkiau jau nukreipti , nei mažiukų🙂 mano vidurinis…
sesers 10 men berniukas be proto jautrus bailus, sunku prisipratinti ji, net kai maniskis 6 men ji paliecia isterija prasideda. sesuo neisivaizduoja kaip i darzeli isleist ( bet neaisku kada tai bus nes vietos negauna) o maniskis ve proto draugiskas su visais, tai problemos manau nebus jei vieta gausim bet kuriam amziui jam pradet lankyt.
Smurfytee parašė:
Na taip, bet negaliu nuspėti koks jis bus už 7mėnesių ar jau vaikščios ar dar ne. Iš tiesų baimė yra padaryti netinkamą sprendimą. Bet reikia pabandyti. Kadangi į d…
su tuo vaiksciojimu🤦🏼♀️ mano bernui 6 men ir savaite ir ka, ponas stojasi ir pasileidzia, isikibes viena ranka kojas delioja, eina. stiprus labai ir be proto aktyvus. sedasi pats nuo 5men. ropojimo nepripazista, negaliu pasidziaugti kol dar kudikis, nuo pirmu paru jis mazai miega ir nuolat judesy.
ir del darbo, mane atleido nors esu dar atostogose tai kaip ir neturiu irgi kur grizt😕 jei butu normalus darzelis gauciu vieta tai visai noreciau anksti leisti, kad ir kaip gera man su vaiku, noreciu jau bent minutes ar to pusdienio sau. su vaiku nuolat judesy as 12-14 h per para( nuo gimimo taip), naktym miegam prastai, diena isvis beveik neegzistuoja miegeliai. neisivaizduoju kaip darzelyje ji uzmigdytu🙈