Zvaigz_dute parašė:
Man nuo tabletes i maksti
Ir pasiteisino? Ar toliau seke kiti vaistai?
Zvaigz_dute parašė:
Man nuo tabletes i maksti
Rasyte123 parašė:
Aiste, kaip suprantu niekas nevyksta? Pirmadienį jus guldo?
Nevyksta visai
nesake, kad tikrai guldo... ziures pagal sveikata.
Aiste13 parašė:
Man tabletes nepadejo visai, dejo dvi, tuomet dare rankomis membranu atskyrima, ar kazka panasaus, skausminga procedura tokia, tai uz 10 min prasidejo iskart labai aktyvi veikla
Debesėlė parašė:
Man tabletes nepadejo visai, dejo dvi, tuomet dare rankomis membranu atskyrima, ar kazka panasaus, skausminga procedura tokia, tai uz 10 min prasidejo iskart labai …
Membranu atskyrima jums dare jau gimdykloje? As noreciau sio metodo anksciau. Daugumai tiesiog nuo to prasideda veikla. Aisku buna kam ir nepadeda.
Aiste13 parašė:
Uz keliu valandu viskas prasidejo, daugiau jokiu kitu vaistu nereikejo
Aiste13 parašė:
Membranu atskyrima jums dare jau gimdykloje? As noreciau sio metodo anksciau. Daugumai tiesiog nuo to prasideda veikla. Aisku buna kam ir nepadeda.
Ne, ne gimdykloje, apziuros kabinete, ir neesu tikra ar ta procedura tikrai taip vadinasi
bet iskart po jos skubiai i gimdykla
Debesėlė parašė:
Ne, ne gimdykloje, apziuros kabinete, ir neesu tikra ar ta procedura tikrai taip vadinasibet iskart po jos skubiai i gimdykla
![]()
Na ten pirstais kaklelyje kazka daro
Aiste13 parašė:
Laba, gal is cia esanciu, kuri gimdete po termino su skatinamaisiais? Nuo ko pradeda skatint mazylyje?
Nuo tabletes skatino ir mane. Nepadejo nei kiek. Veliau membranu atskyrimas, jokio poveiko. Paskui vandenu prakirpimas, lyg kazkas ir prasidejo. Bet visa nakti skatino su skatinamaisiais vistiek... para laiko. Tada jau negalvodama emiau epidura ir tai buvo geriausias mano sprendimas. Bent kazkiek pailsejau, pamiegojau per nakti.
simonaale parašė:
Nuo tabletes skatino ir mane. Nepadejo nei kiek. Veliau membranu atskyrimas, jokio poveiko. Paskui vandenu prakirpimas, lyg kazkas ir prasidejo. Bet visa nakti skat…
Bet pagimdete pati ? Ar teko cezari daryt?
Kiek buvo savaiciu kai skatino?
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai