Aistulia614 parašė:
Labai nuoširdžiai linkiu nesulaukti mmm ir tapti![]()
O jus irgi jau planuojat? Lb tikiuosi
Aistulia614 parašė:
Labai nuoširdžiai linkiu nesulaukti mmm ir tapti![]()
O jus irgi jau planuojat? Lb tikiuosi
Aistulia614 parašė:
O yra jau bandančių pastoti ar dar laukiat?
Pastojau po pirmuju mm...
Dar tik šiandien pirma diena kai tepliojimas baigėsi tai iki mmm net ir nežinočiau kaip vaisingas dienas skaičiuoti bet saugotis nesiruošiu jau dabar.
man taip mama patare ji turejo persileidimą "nepastosi vadinasi dar ne laikas pastosi vadinas pasiruošus" mamos patarimas
Saulyna. parašė:
Arpo avrazijos jus dar geriate folio rugsty?? Gal kuri naudojat folio rugsty dufolin?sian nusipirkau, kadangi planuoju pastoti,tai nieko blogo neatsitiks kad pag…
Nuo pirmos planavimo dienos iki dbr geriu foli
Aistulia614 parašė:
Tai šiuo metu jau laukietes? Ar čia anksciau? Truputi nesupratau ar jau sveikinti?![]()
Oj mano istorija tai paini labai... Pirma karta kai persileidau, pastojau po pirmųjų mmm, po poros savaiciu vel pradejau kraujuoti... Kaip tik vaziavau atostogu i Lietuva (gyvenu uk) , ten iskart ejau pas ginekologę, kuri mane apziurejusi pasake kad taip, jus persileidot, viskas pas jus jau eina lauk... Ji man dave siuntima tiesiai i ligonine, daryti isvalyma. As nesutikau, maniau issivalysiu pati kaip ir pirmaji karta.
Vis dar pakraujuodavau, bet niekas nesivale man savaime, todel grizusi atgal i UK, ejau pas gydytojus, kad sakau dirbtinai tada valytu. Padare joe man tyrimus cia, padare skana, ir ka jus galvojat, pasirode, jokio persileidimo man nebuvo! Mano vaikutis sveikas gyvas, sirdute plaka, as buvau soke kai man ta pasake.... Juk mane Lietuvoj siunte isvalymui!
Apsidziaugiau be proto!
Bet va vel pradejau teplioti vakar... todel ir kalbu taip nedrasiai apie nestuma.. Dabar mums yra 10 ir 2 dienos... vel ejau pas gydytoja, dabar laukiu skano kita penktadieni, tikiuosi viskas bus gerai....
Stai tokia mano istorija. Kaip jausdama nesutikau daryti isvalymo.
Renciaa parašė:
Nuo pirmos planavimo dienos iki dbr geriu foli
Na as taip pat,galima sakyt geriu nuo balandzio men,ir dabar dar nusipirkau pakuote, o reikia po kazkoek laiko nutraukti foli ir padaryt petrauka?
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai