Krown parašė:
va maždaug taip patogiai sau ir gyveno mano mažiukai kol neperkele pas mus į palatą 😉
Vau
bet dideli cia atrodo, kiek jie ten laiko buvo?
Krown parašė:
va maždaug taip patogiai sau ir gyveno mano mažiukai kol neperkele pas mus į palatą 😉
Vau
bet dideli cia atrodo, kiek jie ten laiko buvo?
Krown parašė:
Iki 37 savaites ir skaitosi 😉 36+6 dar ankstukai o jau 37 išnešioti skaitosi
Na tikiuos tiek isnesiot ir as, kuo daugiau- tuo geriau
tik kaip viena placenta kazin ar iseis
Simu5 parašė:
O gal kuri domejotes ar jau bandet- nestukes dirzas, bet kad ir sedet patogu butu ir vaiksciojimui? Nes kiek girdejus, kad sedet nepatogu, tik ejimui gerai.
Dirzas, tai turbut vienintelis daiktas likes man nuo pirmo nestumo. Kazkur guli. Net nezinau kaip tai jis liko pas mane :). Pirkau ortopedineje parduotuveje. Zinokit del sedejimo nepamenu, reikia pabandyt, tada galesiu papasakot...
Krown parašė:
Kokie grazuoliukai leliukai 😍
As jau turiu siek tiek rubeliu. Pavyko is musu mazyliai nusipirkti geresnes kokybes. Bet aisku visas kraitelis dar pries akis.
Apie vezimus daug skaiciau, domejausi. Kadangi mes auksti ir lelius lapkritinukas tai rinkausi tarp Noordi fjordi ir Tutis viva life, nes labiau ziemai man tie vezimai pasirode pritaikyti. Pirkt neplanavau, bet jau kad pasitaike musu mieste devetas, bet beveik naujas, tai vyrui sakau imam. Tai vezimukas jau stovi, Tutis viva. Kate galvojo, kad jai nupirkom 😂😂😂😂
Bet po mano tu visu nesamoniu ( jau snd viskas, paleidzia namo is Kliniku) tai jauciu kad tik apsiziuresiu, bet nieko kol kas nepirksiu daugiau.
erikuteeee parašė:
Vaubet dideli cia atrodo, kiek jie ten laiko buvo?
Viena diena 😉 nu tai gimė beveik 3 kg tai tikrai ir buvo nemaži 😉 o ankstuku skyriuje buvo dvi dienas, trečios vakare jau gavome į palatą, o ligonineje buvome 7 dienas
Simu5 parašė:
O gal kuri domejotes ar jau bandet- nestukes dirzas, bet kad ir sedet patogu butu ir vaiksciojimui? Nes kiek girdejus, kad sedet nepatogu, tik ejimui gerai.
Man tai sedėt nepatogu, šiaip su juo būti keista, bet kai reikėjo daug stovėti prbktadienį buvau užsidėjusi porai valandų, tai tikrai po to mažiau tempė pilvą vakare. Aš žadu jį nešioti tik kai einu pasivaikščiot kur nors ilgėliau

Keramika parašė:
Neskubat su pirkinukais, o aš jau nemažai visko visko turiu 🙈 Kai pradėjau žvalgytis, tai negalėdavau išeit nenupirkus ko nors. Pamačiau, kad ir berniukams yra paka…
As irgi planuoju imt viva life new. Nera jis man ypatingai grazus, bet kokybe visai tenkina kai ziurejau parduotuveje. Ir kaina gera ganetinai.
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai