Sweet parašė:
Dirgina gimda tas glostymas,leidzia gyd glostyti tik nuo 37 berods sav.
Aciu, mergaites. Net nebuciau pagalvojus... jauciu pati ta pilvo kietuma issisaukiau beglostydama
Sweet parašė:
Dirgina gimda tas glostymas,leidzia gyd glostyti tik nuo 37 berods sav.
Aciu, mergaites. Net nebuciau pagalvojus... jauciu pati ta pilvo kietuma issisaukiau beglostydama
Baltasvejas parašė:
Merginos, kam po kraujo tyrimu gliukoze buvo auksciau normos? Parasyta, kad norma 6, o turiu 6.2. Galvoju panikuot del tokio nuokrypio ar ramiai laukt vizito, nes j…
Daret gliukozes tyrima, ar is venos eme? Mazinkit angliavandenius. As turejau GD
SunMoon parašė:
Daret gliukozes tyrima, ar is venos eme? Mazinkit angliavandenius. As turejau GD
Kalti ne visada tik angliavandeniai ,aš jų beveik išvis nevalgau net duonos nevalgau ,nei saldumynų
O kraujas prieš gėrimą 5.15 kada max norma 5.1
Maitinuosi sveikai ,seku ką valgau ir še tau ,poryt sužinosiu ar gausiu diagnozę
išgėrus gėralą normos nevirsiju
Tikiuosi neduos diagnozės
SunMoon parašė:
Man tik krauja dare. Dabar pirma karta. Tai galvoju dabar gal iki vizito mazinti tuos angliavandenius ir kita savaite pabandyt pakartoti tyrima... Nes siaip teoriskai tas nukrypimas atrodo kad gal ir galimas sutvarkyti jei tai nuo maisto. O kas bus su GD?
Vikaledi parašė:
Kalti ne visada tik angliavandeniai ,aš jų beveik išvis nevalgau net duonos nevalgau ,nei saldumynų
Nzn, as vaziavau i Kauno klinikas, pas endo. Dave aparaciuka, liepe 1sav matuoti 4k cukru, ir atvaziuoti. Nusiunte pas diatologe, isaiskino, ka galiu valgyti, ir kokiais kiekiais. Sutvarkius mityba, gliukoze buvo normoj. O jums, 3 tyrimu skaiciai normos tibose, viskad gerai, busit be diagnozes :=
Baltasvejas parašė:
Man tik krauja dare. Dabar pirma karta. Tai galvoju dabar gal iki vizito mazinti tuos angliavandenius ir kita savaite pabandyt pakartoti tyrima... Nes siaip teorisk…
Su GD, man uzteko angliavandeniu dietos. Kitos be insulino neapseina. O nenorit paprasyt gliukozes tyrimo (geriamo) man 16sav dare, nes mociute serga diabetu.
Baltasvejas parašė:
Merginos, kam po kraujo tyrimu gliukoze buvo auksciau normos? Parasyta, kad norma 6, o turiu 6.2. Galvoju panikuot del tokio nuokrypio ar ramiai laukt vizito, nes j…
norma buvo 5.1, o mano 5.12 ir is karto gavau diagnoze. Turiu matuotis dabar, nors dabar nieko nevirsiju realiai. Bet endokrinologe juokavo, kaip nestumo testo nebekartojate, taip ir gliukozes nebereikia tirti. Jei viena karta yra nukrypimu, reiskia ne viskas tobulai veikia. Nes as buvau pasikartojus ir buvo zemiau normos. Zodziu, svarbu dabar stebeti
SunMoon parašė:
Su GD, man uzteko angliavandeniu dietos. Kitos be insulino neapseina. O nenorit paprasyt gliukozes tyrimo (geriamo) man 16sav dare, nes mociute serga diabetu.
Tai as sakau, kad realiai su gydytoja dar nekalbejau, gal ji taip ir lieps padaryti...
cia toks ekspres pasitikrinimas del normu, nes kol nesusidurus - nezinau.
simoinga parašė:
norma buvo 5.1, o mano 5.12 ir is karto gavau diagnoze. Turiu matuotis dabar, nors dabar nieko nevirsiju realiai. Bet endokrinologe juokavo, kaip nestumo testo nebe…
Nu čia tai pieva, kad su tokiu diagnozę įpaišė 🙈
LoyalWarrior parašė:
Nu čia tai pieva, kad su tokiu diagnozę įpaišė 🙈
Norma turi buti maziau negu 5.1 man buvo lygiai 5.1 ir pripaise GD.
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai