ilona649 parašė:
![]()
ilona649 parašė:
![]()
Guguste parašė:
O mano dukrytei siandien metai ir keturi menesiaiPrisimenu,kaip pirmuosius metus laukdavau kiekvienos sukakties
![]()
sveikinam
Ingule85 parašė:
sveikinam![]()
![]()
![]()
Aciu.O dukryte sako atia ir duoda bucki
Guguste parašė:
Aciu.O dukryte sako atia ir duoda bucki![]()
Agneta@ parašė:
sveikos,kadangi ir pas mane pirmagimis,tai jei galima prisijungsiu prie jusu![]()
![]()
sveikute prisijungusi ;)
Guguste parašė:
O mano dukrytei siandien metai ir keturi menesiaiPrisimenu,kaip pirmuosius metus laukdavau kiekvienos sukakties
![]()
Svekinimai nuosirdziausi
Guguste parašė:
![]()
sveikiniami
mes irgi laukiam ir skaiciuojam kiekviena menesiuka
saulytea parašė:
tai kad zinau dar laaabaaai anksti dantukams, pilvukas minkstutelis buvo...na kas buvo, tas buvo, ziuresim kaip sivakar bus
![]()
![]()
o kaip viduriukai? beje, o nebus taip kad seip demesio trukumas buvo? mano maziui irgi kartais jo truksta...
na bet nuosirdziai tikiuosi, kad tavo maksimui viskas gerai
na o mes su teciu siandien vyrem pirmaja Erikucio kosyte
irmukas92 parašė:
o kaip viduriukai? beje, o nebus taip kad seip demesio trukumas buvo? mano maziui irgi kartais jo truksta...na bet nuosirdziai tikiuosi, kad tavo maksimui viskas gerai
![]()
![]()
na o mes su teciu siandien vyrem pirmaja Erikucio kosyte
![]()
nu jau demesio tikrai netruksta, mes atskirai bunam tik kai jis miega ir kai as nueinu i wc
siandien jau viskas gerai
oj kaip faina
na ir kaip? skanu buvo Erikuciui?
saulytea parašė:
nu jau demesio tikrai netruksta, mes atskirai bunam tik kai jis miega ir kai as nueinu i wc![]()
![]()
siandien jau viskas gerai
![]()
oj kaip faina
na ir kaip? skanu buvo Erikuciui?
![]()
juokingai valge, tik mes su kosyte blenderi sugadinom
pas mus jis irgi rankinukas, bet leidzia pabut ir atskirai, bet uzeina kad reikalauja demesio ir viskas, arba kartais pavargsta nuo manes arba nuo tecio
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai