Gossip girl parašė:
Sveikutes, gal esat susidurusios, su tokiom manesinem, kaip tik rudas patepliojimas,5 dienas ir viskas..?
Tai gali buti implantacinis kraujavimas
Gossip girl parašė:
Sveikutes, gal esat susidurusios, su tokiom manesinem, kaip tik rudas patepliojimas,5 dienas ir viskas..?
Tai gali buti implantacinis kraujavimas
Sveikos, vakar mūsų vaikiukas vakare suaktyvėjo, kaip judėjo, o koks malonus jausmas, tai naktį visą nemiegojau, nes nedavė leliukas. O rytas buvo tik su vienu krustelijimu. O dabar ramut ramutėlis, uždėjus ranką ant pilvuko - juda
bet štai vėl apsirgau, gyvenime tiek nesirgdavau, o dabar vat kosulys, kaip šuniukas loju, geriu arbatas. Temperatūros nėra, jei nepraeis reiks eiti pas daktarytę. Ar leliukui nepakenks tas kosuliukas?
ačiū.
meskis parašė:
Sveikos, vakar mūsų vaikiukas vakare suaktyvėjo, kaip judėjo, o koks malonus jausmas, tai naktį visą nemiegojau, nes nedavė leliukas. O rytas buvo tik su vienu krus…
Labukas, kaip smagu girdet , na patarciau nueit pas daktare. Kai as buvau nescia ir buvo 14 savaiciu beroc , ir turejau temp tai mane buvo pagulde I ligonine .as esu airijoj.
braskyte25 parašė:
Labukas, kaip smagu girdet , na patarciau nueit pas daktare. Kai as buvau nescia ir buvo 14 savaiciu beroc , ir turejau temp tai mane buvo pagulde I ligonine .as es…
Na, pas mane nėra temperatūros, tai aš žiūrėsiu kaip jausiuos ryt, jei ryt bus taip blogiau, ar taip pat reikės nueiti
braskyte25 parašė:
Sveikos.sendien pradejau kraujuot ir useina skausmas (spazmuoja) nors man iki mmmm dar 4 dienos , galvoju kad man gali but ankstyvas persileidimas, nors dedqug krau…
Rasiau virsuje, kad tai gali buti implantacinis kraujavimas, nusiraminki
meskis parašė:
Sveikos, vakar mūsų vaikiukas vakare suaktyvėjo, kaip judėjo, o koks malonus jausmas, tai naktį visą nemiegojau, nes nedavė leliukas. O rytas buvo tik su vienu krus…
Sveika
Dabar tiesiog gali buti kiek tai pasilpes organizmas
Juk turi atlaikyti dabar uz du
Manau, svarbiausia kokiu stipriu vaistu negerti, o gydytis kuo naturalesniais budais.
selee parašė:
Rasiau virsuje, kad tai gali buti implantacinis kraujavimas, nusiraminki![]()
Tikiuosiu nes jau sendien nebera kraujavimo , vakar vakare irgi jqu nebuvo.o kada daba but galima testa darytis?
selee parašė:
Merginos, o kaip man istempt dar 4 - 5 dienas iki nelaukiamuju mmm?Tas laukimas... Nieko negaliu daryt...
Labukas, pasistenk negalvot , uzsiimk kuo nors
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai