erdeigute parašė:
Ir tave sveikinuKaip jautiesi?
![]()
jauciuosi dabar gerai, blogumai baigesi jau
o kaip tu?
erdeigute parašė:
Ir tave sveikinuKaip jautiesi?
![]()
jauciuosi dabar gerai, blogumai baigesi jau
o kaip tu?
rasaedita parašė:
mazdaug nuo ov nes mazdaug zinojau kad vaisingos dienos. nieko nesulaukiau dar, kaip vienas taip vienas.
na as ne kasdiena matuoju bet mano temperatura irgi 37..o ne rytais paprastai matuojant iki37.5 buna
na bat cia tik seip.. o tu nenori to kraujo tyrimuko pasidaryt?man tai jau kantrybes nebebutu
taip nervukus tampo ane
Karallaite parašė:
na ziuresimjau dabar ir as kantrybes neberuriu islaukti iki 18..norisi pagadint koki testuka
![]()
Negadink dar anksti....Man vaiduokliauti pradejo likus iki mmm 4 dienom , o du ryskius prode tik po geru 4 dienų
skaistut parašė:
jauciuosi dabar gerai, blogumai baigesi jauo kaip tu?
![]()
O man jauciu blogumai tik prasideda
Šiandien tik aptemo akyse, kad turejau atsisesti ir wc vos neapkabinau, nes jau nebegera pasidare, tikiuosi ilgai netruks
erdeigute parašė:
Negadink dar anksti....Man vaiduokliauti pradejo likus iki mmm 4 dienom , o du ryskius prode tik po geru 4 dienų![]()
jojo dar daug;) o tau tepliavo ciklo viduryje?man cia kelias dienas pradejo teplioti,jau galvojau kad prasides mmm,bet taip ir baigesi,tai va lauksiu dabar iki 18
erdeigute parašė:
O man jauciu blogumai tik prasidedaŠiandien tik aptemo akyse, kad turejau atsisesti ir wc vos neapkabinau, nes jau nebegera pasidare, tikiuosi ilgai netruks
![]()
na o man prasidejo kazkur nuo 7 iki 10 sav
bet tik negerumai vemti nevemiau
Karallaite parašė:
jojo dar daug;) o tau tepliavo ciklo viduryje?man cia kelias dienas pradejo teplioti,jau galvojau kad prasides mmm,bet taip ir baigesi,tai va lauksiu dabar iki 18
Zinok netepliojo, tik tepliojo tą dieną kai mmm turėjo buti, bet tik ant popieriaus lapelio biski buvo ir vienakart, matyt zirniukas tvirtinos, o kai nuejau pas daktarus sako buna taip, bet viskas gerai
Karallaite parašė:
na zinok visoms skirtingai su tuo tepliojimu, vienai tepioja kitai ne kai implantacija vyksta, pvz as nieko nepastebejau kad tepliotu ir panasiai, na o tau gal tas impantacinis tepliojimas buvo
skaistut parašė:
na o man prasidejo kazkur nuo 7 iki 10 savbet tik negerumai vemti nevemiau
![]()
Man irgi mazdaug nuo 7 sav. tie negerumai, bet kaip siandien buvo tai pirmakart, o vemt vemiau tik vienakart
15 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai