Colliukke parašė:
na va... man jeigu nera stiprus galvos skausmas padeda salto vandens stikline...![]()
Aciu uz patarima
manau gal nuo oro
Colliukke parašė:
na va... man jeigu nera stiprus galvos skausmas padeda salto vandens stikline...![]()
Aciu uz patarima
manau gal nuo oro
labas merginos. turiu toki klausimeli. labai skauda keutis dilgcioja siek tiek padidejo.vakar vakare jos buvo tokios karstos tiesiog dege.man ju niekada nera skaudeja pries menesines todel idomu kas cia galetu buti. siandien diena dariausi testa bitutes juostele. buvo neigiamas. menesines veluoja 1ar 2 dienas. pilva pamaudzia jau 5dienaa bet nesusergu.
vainetukas24 parašė:
labas merginos. turiu toki klausimeli. labai skauda keutis dilgcioja siek tiek padidejo.vakar vakare jos buvo tokios karstos tiesiog dege.man ju niekada nera skaude…
O testai visiškai neigiami? Nesimatė nors šiokios tokios juostelės antros?
Colliukke parašė:
Aciu uz patarima
manau gal nuo oro
makadral parašė:
O testai visiškai neigiami? Nesimatė nors šiokios tokios juostelės antros?![]()
na ta siokia tokia antra juostele as beveik visada iziuriu su dideliu noriu
aisku ji nebuna rozine. ir siandien maciau pilksva tiesiog vietele antrai juostelei bet tai rikrai nepanasu i joki vaiduokliuka. taip kad jis tikrai buvo neigiamas.
po valandos as ji ismeciau. gal dar anksti testui ir diena darytas net nezinau kas cia su ta krutine pasidare.
kai laukiausi pirmo man jos neskaudejo. pradejo skaudeti tik po gimdymo.
vainetukas24 parašė:
na ta siokia tokia antra juostele as beveik visada iziuriu su dideliu noriuaisku ji nebuna rozine. ir siandien maciau pilksva tiesiog vietele antrai juostelei b…
Tau jau mmm vėluoja, tai neturėtų būti anksti
Man vakar iki mmm buvo 4 dienos, jau šioks toks vaiduokliukas buvo, o šiandien jau nebe vaiduoklis, o tikrai gerai juostelė antroji matosi. Nors, gal priklauso nuo organizmo, kiek to hormono pagamina
Krūtinės skausmas po OV tai tikrai buvo žiaurus, net ne skausmas, o deginimas, ypač naktim...
makadral parašė:
Tau jau mmm vėluoja, tai neturėtų būti anksti![]()
Man vakar iki mmm buvo 4 dienos, jau šioks toks vaiduokliukas buvo, o šiandien jau…
aina sau,tai tu
nu tai sveikinimai man dar teks iki sekmadienio mazdaug prasikankint nezinioj
vainetukas24 parašė:
na ta siokia tokia antra juostele as beveik visada iziuriu su dideliu noriuaisku ji nebuna rozine. ir siandien maciau pilksva tiesiog vietele antrai juostelei b…
nu vaiduokliukai nebutinai turi buti roziniai,teks po poros dienu kita gadint Nt
makadral parašė:
Tau jau mmm vėluoja, tai neturėtų būti anksti![]()
Man vakar iki mmm buvo 4 dienos, jau šioks toks vaiduokliukas buvo, o šiandien jau…
paskaicius ir man norisi darytis NT pries mmm
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai