Evuka parašė:
Gal tiesiog vėlesnė ovuliacija buvo dėl to ir mm nusikėlė.![]()
Visko gali būti, na žiūrėsiu kas ir kaip
Evuka parašė:
Gal tiesiog vėlesnė ovuliacija buvo dėl to ir mm nusikėlė.![]()
Visko gali būti, na žiūrėsiu kas ir kaip
Kalijaa parašė:
Gal palaukti antrų mm, jei jų nebus tik tada kartoti. Nesinori gadinti. O šiaip esu išsipūtus kaip arbūzas, net prieš mm taip nebūdavo![]()
![]()
tai gal ir nesulauksit tu antruju mm, padarykit testuka, bus neigiamas, galesit toliau darbuotis su vyru
nebent jus neplanuojat vaikuciu ir laukiat, kad butu neigiamas
Bandele parašė:
tai gal ir nesulauksit tu antruju mm, padarykit testuka, bus neigiamas, galesit toliau darbuotis su vyru![]()
nebent jus neplanuojat vaikuciu ir laukia…
Iš tikrųjų tik kartą pabandėm, jei bus busim tikrai limingi, bet vėlgi ne visiems iš pirmo karto pavyksta
Sveikos
Pries kelis menesius suradau sia tema, pradejome planuoti antra leliuka. Vis galvoju, parasysiu kaip va ir man sekasi, na ir ka, ilgai laukti nereikejo, baigiau gerti kontraceptikus geguzes pab, o va birzelio pradzioje,po mm ir pastojau
Liepos pr pasidariau nt ir ka, TEIGIAMAS
Laukiu kitos sav kada daktare viska patvirtins! Linkiu ir kitom taip greit ir sekmingai pastoti! :*
Kalijaa parašė:
Iš tikrųjų tik kartą pabandėm, jei bus busim tikrai limingi, bet vėlgi ne visiems iš pirmo karto pavyksta![]()
Na tikrai butu labai smagu jeigu pavyktu taip greitai
Goknesta parašė:
SveikosPries kelis menesius suradau sia tema, pradejome planuoti antra leliuka. Vis galvoju, parasysiu kaip va ir man sekasi, na ir ka, ilgai laukti nereikejo, …
Labai smagu, sveikinu
Ačiū už gražius linkėjimus! Išėjau atostogų, vyksim pakeliauti, galbūt, viliuosi, poilsis duos produktyvų rezultatą...
O jei ne, sakiau vyrui, kad jau vertėtų tyrimus darytis, vis tik jau 10-as mėnuo kaip planuojam... Spermogramą vertėtų pasidaryti tikrai. Gal kurios vyrai jau darėsi ir patartų, kur geriausia, profesionaliausia??
Fustina parašė:
Ačiū už gražius linkėjimus! Išėjau atostogų, vyksim pakeliauti, galbūt, viliuosi, poilsis duos produktyvų rezultatą...![]()
Nežinau, ar gerai patarsiu....bet iš tiesų atostogos - geriausias būdas. Atsipalaidavimas, ramybė....geriausiai suveikia...mes planavom planavom ir nieko nepavyko. Tada nusprendėme nebeplanuoti, nes su darbais sunkiau pasidarė...vėl ėmėm saugotis, stengtis ir atsipalaiduot. Išvažiavom atostogų, kur ir vynelio buvo, ir kaljano dūmų daug....ir va mėnesiukas po atostogų jau sėdi neplanuotas žirniukas pas mane. Beje, visus kartus mylėjomės su nutrauktu lytiniu aktu....ir va užkibo. Matyt, tiesiog jau taip reikėjo.
Linkiu gerai paatostogauti
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai