akcumis parašė:
as taip pat tik po 1,5metu uzkibau su dukryte,dbr jau 4menuo bandom antra bet nieko,tikiuos spalis gal bus laimingesnis menuo![]()
As irgi dedu viltis i spali
akcumis parašė:
as taip pat tik po 1,5metu uzkibau su dukryte,dbr jau 4menuo bandom antra bet nieko,tikiuos spalis gal bus laimingesnis menuo![]()
As irgi dedu viltis i spali
princesita892 parašė:
As irgi dedu viltis i spali![]()
linkiu tiek jums tiek sau kad pasisektu
akcumis parašė:
linkiu tiek jums tiek sau kad pasisektu![]()
tikiu,kad mums pasiseks!
Taigūnas parašė:
Sveiki, norėjau pasiteirauti kaip ten yra su ta temperatūra: man meta vaiduokliuką, kiti simptomai irgi "netradiciniai", o temeratūra labai šokinėja. Pvz. vakar buv…
As pirmos kai laukiausi mano bkt buvo 36.7 36.8 daugiau nekilo
mėttinė parašė:
nu tai dw nestejam jau, ka![]()
mielai uzsikresciau siuo virusiuku
ir dar kitas apkresciau jei tureciau galimybe
pupa19 parašė:
Aciu kad kazkas atsake!!nes maniau kad esu nepastebima cia forume ;) nors visada skaitau kiekviena vakara ir seku, kiekvienos istorijas zinau.. :). Gal tikrai n…
Viskas susideda zinokit reik mum visom nurimti,bet nei vienai is musu neiseina negalvot ir pan. Bet as sau kartais sakau ijungiam migtuka pauze savo galvoje ir pamastom apie beleka kita
Debesėlė parašė:
Svarbu ne kiekis myliuku, o pataikyt laikupirma kai pastojau, tai per menesi visa myliuku buvo gal kokie max 3, bet va pataikem.
Kazkaip mano vyras visiskai nesupranta kas ta ov, kas tas ciklas ir pan, aisku as ir nesistengiu jam visko paaiskinti, aisku pasakau kad va ta diena didziausia tikimybe pasto, o daugiau tai nesismulkinu. Del to jis ir sako taip, kad gal per mazai myliuku :). Kazkaip noriu, kad ta viltis mano dar nemirtu, vis giliai sirdy galvoju, o gal visgi.. dabar taip mastau, o jei mum nesigaus men, metai tikiuos krize santykiams neistiks..
berasant kilo klausimas visoms, tik nezinau kaip tiksliai suformuluot paskui gal ne taip mane suprasit
ar Jus vyrams pasakojat va, kad as cia forume bendrauju, kad matuoju bt, kad ziuriu ar kaklelis minkstas ar kietas (maniskis sakytu ka ciaaa darai, aisku as paaiskinciau). O apskritai ar labai domisi jusu vyrai? Nes pvz mano tai minimaliai, jis sako ka tu pastoviai skaitai, sakau yra toks forumas kur dalijasi patarimais ir pan, ir man ziauriai nepatinka kai kartais nori paskaitytika as rasau, tik paprasau, kad neziuretu sakau man negaila, bet siaip kazkaip nenoriu :D. Tikiuos nepasirodziau kvaila su siuo ne i tema klausimu, bet galim padiskutuot..
pupa19 parašė:
Kazkaip mano vyras visiskai nesupranta kas ta ov, kas tas ciklas ir pan, aisku as ir nesistengiu jam visko paaiskinti, aisku pasakau kad va ta diena didziausia tiki…
As asmeniskai siandien papasakojau vyrui apie gk tikrinima, bk matavima, jis mane suprato, tik pasijuogdamas paklause : kodel manes nepaprasei patikrinti gk
mes labai daznai padiskutuojam apie mano cikla, skausmelius kokius ar seip, nu zodziu jis mano geriausia drauge kaip pasakius cia
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai