GyvenantiPuikiai parašė:
Aš ir tik tokias kainas randu. Niekur pigiau nėra. Mes 59 mokėjom![]()
Nu šūds. Teks papurtyt piniginę kitą ciklą jei nesigaus :/
GyvenantiPuikiai parašė:
Aš ir tik tokias kainas randu. Niekur pigiau nėra. Mes 59 mokėjom![]()
DMmergaite parašė:
Gal merginos nuorodas atsiųs, kur rado pigiau
gal nemoku ieškoti
palaukit dar kelis mėnesius, neskubèkit. Mes darėmės po 5 mėn
DMmergaite parašė:
Beje. Prisipirkau ov testukų. Kol nereikėjo pramesdavau info pro akis. Jūs tuos ov darot kartą dienoj su pirmu šlapimu?
Ne ;) negalima daryt su pirmu šlapimu
geriausia 14-16 h, bet aš darausi 17:30 . Nes ryte pabudus tik pradeda hormonas gamintis, tai ryte dar nebùna prisigaminę.
GyvenantiPuikiai parašė:
Gal merginos nuorodas atsiųs, kur rado pigiaugal nemoku ieškoti
palaukit dar kelis mėnesius, neskubèkit. Mes darėmės po 5 mėn
![]()
Bet intike radau, kad reikia bent 4 h nesisiot. Man čia misija neįmanoma ?? tai nežinau kaip daryti... įpratus esu gert daug vandens labai, ir žinoma į wc reikia eiti.. kaip manot jei eisiu testuką daryti kai nebus praėjusios 4h ir būsiu "gerai atskiedus" šlapimą, rezultatai gali būti netikslūs?
DMmergaite parašė:
Bet intike radau, kad reikia bent 4 h nesisiot. Man čia misija neįmanoma ?? tai nežinau kaip daryti... įpratus esu gert daug vandens labai, ir žinoma į wc reikia ei…
Man atrodo 2 h pakanka
bet aš sisiojau po valandos valgius sriubos ir man vis tiek buvo teigiamas ;)
GyvenantiPuikiai parašė:
Man atrodo 2 h pakankabet aš sisiojau po valandos valgius sriubos ir man vis tiek buvo teigiamas ;)
Nu ir super. Ačiūkas už atsakymus. Man jūsų žinios visad būna labai naudingos. Informatyvios. Nors planuojate dar neilgai, bet smagu,kad jau sukaupėte patirties , kuria galite pasidalinti.
DMmergaite parašė:
Nu ir super. Ačiūkas už atsakymus. Man jūsų žinios visad būna labai naudingos. Informatyvios. Nors planuojate dar neilgai, bet smagu,kad jau sukaupėte patirties , k…
Kad mes pradèjom prieš metus
paskui pertrauką darėm, dabar vėl pradèjom, bet antras ciklas vėl nebandytas ir t.t.
tai bet kai pradèjau prieš metus, tai ir pertraukos ilgos metu skaitinèjau viską ir domėjausi
bet labai daug ir nežinau :)!
DMmergaite parašė:
Bet intike radau, kad reikia bent 4 h nesisiot. Man čia misija neįmanoma ?? tai nežinau kaip daryti... įpratus esu gert daug vandens labai, ir žinoma į wc reikia ei…
Pries testa negalima gert 2 valandas ir valgyt kazko vandeningo. Sisiot galima bile kiek, nereikia tikrai kentet 4 valandu, cia liga kokia galima isivaryt tiek kenciant
Pagal ciklo trukme reikia pradeti nuo tam tikros dienos, internete yra lenteles, tik kaip pirma karta galima pradeti pora dienu anksciau negu rekomenduojama
DMmergaite parašė:
oi kaip faina, kaina mažytė palyginus, o sakykit ten kažkokie kompeltai jau yra vyrams ar patiems reikia pasakyt iką tirtis norim?
Tai pries norit tirtis reiktu pasidometi apie kiekviena tyrima..
mes spermogramai susitarem kokiu laiku pristatysim, biologe jau lauke musu pasiruosus
GyvenantiPuikiai parašė:
Jau esu rašius, kad medcentre darėmmedicinos ir diagnostikos centras Vilniuje
bet ir kardiolitoj tokia kaina, ir privačios klinikoj vienoj, nepamenu kieno. N…
Aaa.. na siauliuose pigiau pasirodo dvigubai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai