Aadela parašė:
ir mes laukiam geru ziniu is taves!![]()
Man pačiai įdomu kaip reikalai su PRG, nes nuo praito karto padidinau dozę. O HCG pirmą kartą darau.
Aadela parašė:
ir mes laukiam geru ziniu is taves!![]()
Man pačiai įdomu kaip reikalai su PRG, nes nuo praito karto padidinau dozę. O HCG pirmą kartą darau.
Layla parašė:
Man pačiai įdomu kaip reikalai su PRG, nes nuo praito karto padidinau dozę. O HCG pirmą kartą darau.![]()
Tau gine liepe gerti? Ar pati tu?
Ok1ukas parašė:
Tau gine liepe gerti? Ar pati tu?![]()
Aš pati, pas ginę tik 17 d. užsirašius. Bet vartodama Gepretix tik 45.81 8 DPO buvo, be jo manau nebūtų nėštumas išsilaikęs. Gerai būtų bent jau 60 turėti
Layla parašė:
O BT nematavai? Visko gali buti
Nemoku dar sito reikalo
Layla parašė:
Man pačiai įdomu kaip reikalai su PRG, nes nuo praito karto padidinau dozę. O HCG pirmą kartą darau.![]()
man preita men progesteronas buvo 28 8dpo, po morkeles sekmes nutariau ir as pameginti, tai 6dpo tiksliai nepamenu bet apie 80 jau vartojant gepretix100. todel si men taip ir laukiu nekantriai
Layla parašė:
Aš pati, pas ginę tik 17 d. užsirašius. Bet vartodama Gepretix tik 45.81 8 DPO buvo, be jo manau nebūtų nėštumas išsilaikęs. Gerai būtų bent jau 60 turėti…
O koks turetu buti kai yra 3-4 savaites? As galvoju bandyti nusipirkti pgr jeigu bus per mazas ir pati gersiu..kazi be recepto parduos?
aquabona parašė:
Gal ir gali, gal tiesiog vėlesnė implantacija buvo ir testai dar nerodo?
Nt balti kiek dariau...ov buvo velya gal ir implantavosi veliau. Tebelaukiu
Ok1ukas parašė:
O koks turetu buti kai yra 3-4 savaites? As galvoju bandyti nusipirkti pgr jeigu bus per mazas ir pati gersiu..kazi be recepto parduos?
camelia tai tikrai recepto nereikalauja
Ok1ukas parašė:
Gal kitas kartas bus sekmingasclear chouse is rimi:)) tai gal brokuoti
as vis netikiu...
Matysim kas cia bus, gal dar islys
nes memes jau turejo buti pries dvi dienas kazkur...
Ok1ukas parašė:
Benu be recepto!
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai