Linkevič parašė:
As si men bet ov nei bkt nusprendziau nematuot
Aš nematuoju visai nes tik antras mėn kaip planuojam aišku su pirmu pastojom iš kart bet ir dabar nesuku dar smarkiai sau galvos
Linkevič parašė:
As si men bet ov nei bkt nusprendziau nematuot
Aš nematuoju visai nes tik antras mėn kaip planuojam aišku su pirmu pastojom iš kart bet ir dabar nesuku dar smarkiai sau galvos
Ritutia parašė:
Tempimai tikrai normalu, gi viskas ten keičiasi, jei nėra aštrių riečiančių skausmų, o tik maudžia ir tempia viskas gerai![]()
Aciu labai.. nes aaa metai laiko praejo nuo bandymu, ir tik dabar kai supratau kad gana noret.. ie va gavos.. tai del visko baisu, bijau kiekvieno savo zingsnio atrodo..🙄🙄☺️
diancikas parašė:
Sveikos merginos buvom nustoja planuot . bet mm veluoja 3 d. Tai pasidariau testa. Ka manot realiai matosi ryskiau tik negaliu pagaut
nieko nematau🤔prasta labai foto kokybe susiliejus...
diancikas parašė:
Sveikos merginos buvom nustoja planuot . bet mm veluoja 3 d. Tai pasidariau testa. Ka manot realiai matosi ryskiau tik negaliu pagaut
As matau
tik lb.lb.sunkiai iziureti
diancikas parašė:
Tuscias.
diancikas parašė:
Aš tai nieko nematau🧐
Linkevič parašė:
Mergaites ar normalu kad po ov pamaudena tempe pilvo apačia kaip pries mm. Man niekad taip nebudavo
Normalu.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai