L3lyt3 parašė:
Kada jusu mm?![]()
pagal kaledoriu turejo prasidet 28d ☺ o susirgdavau visad keliom dienom aksciau ir niekad veliau paskutines buvo 5d ☺
L3lyt3 parašė:
Kada jusu mm?![]()
pagal kaledoriu turejo prasidet 28d ☺ o susirgdavau visad keliom dienom aksciau ir niekad veliau paskutines buvo 5d ☺
E.Va parašė:
Nakvisu alieju, difolina (ten yra foline ir vit d), ir aspirinas.
Aspiriną
Kokiu tikslu?
Anaksunamun parašė:
Man tas pats buvo praeita men.
Si menesi kaip ir ana jauciau labai ov. Skausminga ov buvo, nd atlikti. Laikau ku…
as jau prisipirkusi belieka testuostis
tikiuosi abiems pasiseks
J.U.R.GAA parašė:
Manau visoms taip buna, o ypac jei nesigauna taip greitai kaip norisiO jus stenkites negalvotu ir atsipalaiduoti ir megautis vyru. Matau kad turite mazulyte duk…
Aciu uz palaikyma❣️ Gali buti pervargimas ir itampa..
GyvenantiPuikiai parašė:
Benu mėlynas tai tikrai. O rožinių esu mačiusi irgi melagių daug, kai hcg nepatvirtino. Ypač naujieji. Vienintelis easy tikrai nemeluoja ir nerodo linijų jokių papi…
Rodo ir dar kaip...jeigu būtumėt sekusi prieš kelias savaites šitą forumą,tai ne vienai,tuo tarpu ir man mėtė “kažką”. Taip kad aš ir jais nepasitikiu 100proc.
jonre parašė:
Rodo ir dar kaip...jeigu būtumėt sekusi prieš kelias savaites šitą forumą,tai ne vienai,tuo tarpu ir man mėtė “kažką”. Taip kad aš ir jais nepasitikiu 100proc. :)……
Sveikute, kada gadinsi nt? :), jei gerai pamenu pas mus ciklai sutampa
vavava parašė:
Aspiriną
Kokiu tikslu?
Skystinti krauja. Buvo keturi persileidimai. Tai jau cia po visu tyrimu, su mediku leidimu vartoju.
E.Va parašė:
Skystinti krauja. Buvo keturi persileidimai. Tai jau cia po visu tyrimu, su mediku leidimu vartoju.
Labai idomu. Pagal trombocitu pakilusi skaiciu nustato, kad reikia skystinti krauja ar kaip? Kiek laiko buvo nestumams, kai persileidote?😞
Oryte parašė:
Labai idomu. Pagal trombocitu pakilusi skaiciu nustato, kad reikia skystinti krauja ar kaip? Kiek laiko buvo nestumams, kai persileidote?😞
Tarp 6-8 savaiciu. Mane tyre del afs, tai sesis kraujo buteliukus paeme, tai vienae rodiklis buvo nekoks, nuo 12 reiskias negerai, o pas mane virs 11 buvo. Tai rekomendavo aspirina vartoti. Taip pat progesterono trukumas buvo. Tai dar ir prg papildomai vartojau. Dabar su vyru antra bandom pagauti ir kad isvengti ankstesniu nesekmiu, vel ta pati programa bus, kaip kad buvo pries pastojant ir pastojus su sunumi.
E.Va parašė:
Tuomet viskas suprantama ir paaiškinama.
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai