rossie parašė:
Mano atveju sake kiausides grazios, del rezervo dare tyrima kaip supratau. Butu juk mate nors vienas jei kazkas ne taip, o as ju daug praejus. Kiti tyrimai geri. Ti…
Tai aisku ok.
rossie parašė:
Mano atveju sake kiausides grazios, del rezervo dare tyrima kaip supratau. Butu juk mate nors vienas jei kazkas ne taip, o as ju daug praejus. Kiti tyrimai geri. Ti…
Tai aisku ok.
_BurBė_ parašė:
Kaip tavo nt? 🤔
Neteisingas klausimas 🤣🤣 po 15dpo nemaciau nei vieno "itartinto" nt. Balta. Iki sio ryto BKT laikesi 37,2. Siandien- valio. Liudesys ir naujas startas.
NerBa parašė:
Neteisingas klausimas 🤣🤣 po 15dpo nemaciau nei vieno "itartinto" nt. Balta. Iki sio ryto BKT laikesi 37,2. Siandien- valio. Liudesys ir naujas startas.
Kokie planai? 🙄
NerBa parašė:
Manau, kad ne anksciau nei 7a savaiciuke. Per ta laika - pakartokite prg. Bet mano akimis ziurint- turite stipru zirniuka! Sveikinu 😇
Aš su dukra kai laukiausi, važiavau 5-6sav, kad pažiūrėtų ar vietoj nėštumas (kuo anksčiau tai nustatys, man atrodė, kad tuo geriau), o liepė atvažiuot sekančiam vizitui už 2sav, kad širdelę paklausytų
rossie parašė:
Mano amh taip pat 5.79, vaisingumo gydytoja sakė geras, apie jokius pks niekas nieko nėra sakęs, nes atitinkamai ir kiti hormonu tyrimai vertinami, taip kad manau pas jus taip pat viskas labai gerai 😉
_BurBė_ parašė:
Kokie planai? 🙄
Taip nusibodo tie planavimai..... siandien vynas ir paellia. Ryt- gal pagalvosiu...
Dili parašė:
O jei pas mane tth 2,7 pastot jau sunkiau?
Taip.
NerBa parašė:
Man atrodo tu lauki kad mes kartu gandrus gaudytume 🙈😁 ši ciklą nesekiau ov,nes vaistus geriau,tai manau kad ją praleidom. Tikiuos kita cikla jau gausiu ov testus ir pradėsiu ją gaudyti 😁
NerBa parašė:
Taip nusibodo tie planavimai..... siandien vynas ir paellia. Ryt- gal pagalvosiu...
🤭🤭🤭
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai