laubur parašė:
O ar ne šitą narė mus anksčiau trolino su savo postais?🤔
Man taip irgi zinok atrodo 😂
laubur parašė:
Man taip irgi zinok atrodo 😂
Klau parašė:
Oj man tiesiog maudzia. Vakar net uzmigt negalejau nuo gelimo/maudimo. Niekad taip nebuve.. Jauciu menesines per anksti ateina todel tokie pojuciai
Atrodo kad aprašėt mano pastarųjų dienų savijautą 😀 man irgi trečia diena skauda kojas, dubens kaulus, pirmą kartą išvis jaučiu tokį keistą skausmą/tirpima tokiose vietose, naktį keliausi gert vaistų nuo skausmo nes neradau sau vietos. Jau maniau kad man koks uždegimas prasideda, bet vakar tiesiog pramušė mm, visom 4 dienom anksčiau nei įprasta 😟 kojų, nugaros skausmas niekur nedingo irgi, tai nežinau ar čia susiję su mm, nes niekad taip nebūdavo, ar mane čia perpūtė, ar nervą užspaudė ar dar koks velnias..
laubur parašė:
Ką trolino ? Aš kažko nežinau 🤔
Justemik parašė:
Labas rytas! MM vėluoja 4 diena, pasidariau testuką... Kaip manot? Ar čia tik aš, kadangi labai norim, matau antrą juostelę ☺️
Linkiu ryškėti , matosi. 🤞
JusteJus parašė:
Labas rytas! MM vėluoja 4 diena, pasidariau testuką... Kaip manot? Ar čia tik aš, kadangi labai norim, matau antrą juostelę ☺️
Kuo aiškiausiai matosi🥰sveikinimai!🤍
JusteJus parašė:
Oj čia tikrai labai aiškiai matosi! 🤞
Kruopyte55 parašė:
Jau spejau vakar suzinojusi ir as paverkt ir visko prisigalvot. Ar skausminga procedura? Ir kaip suprantu dabar jau turesim vel atideti planavima? Ačiū labai❤️…
Man po atliktų tyrimų biopsijos neprireikė.🤔tai apie procedūrą tikrai nieko negaliu pasakyti.del esančių pakitimų nedraudė planuoti ir atidėti tik kas pusę metų liepė tyrimus kartoti kad nepablogetu.linkiu kad ir jums viskas į gerą būtų.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planuojame-2022-metu-zirniukus-6