Evelinuteee parašė:
Labas rytas vaiduoklių medžiotojos! 😂😂🙈 nejaugi tikrai taip mėto cc išdžiuvimus 🙈 jau nei vienu testuku negalima pasitikėti 😂
Jei linija stora ir rausvas atspalvis, gali būti 👻
Evelinuteee parašė:
Labas rytas vaiduoklių medžiotojos! 😂😂🙈 nejaugi tikrai taip mėto cc išdžiuvimus 🙈 jau nei vienu testuku negalima pasitikėti 😂
Jei linija stora ir rausvas atspalvis, gali būti 👻
Milora1111 parašė:
Labas rytas. Gal čia ne isdziuvimas pas jus.
Nes pas mane baltas 😔
O išdžiuvus irgi tą patį rodo? 🙈
Evelinuteee parašė:
O išdžiuvus irgi tą patį rodo? 🙈
Išmečiau lauk testą. 🙈
O po kiek laiko jums rodo taip?
Milora1111 parašė:
Išmečiau lauk testą. 🙈
Pas mane iki iš dziuvimo netgi ryškesnis buvo nei išdžiuvus, bet vis vien rausva antra ir stora linija belikus 😊 na dėl fotkes kažką teks sumastyti kaip ikelti ir parodyti 😁
LauraEmaKarolis parašė:
Pas mane iki iš dziuvimo netgi ryškesnis buvo nei išdžiuvus, bet vis vien rausva antra ir stora linija belikus 😊 na dėl fotkes kažką teks sumastyti kaip ikelti ir p…
LauraEmaKarolis parašė:
Pas mane iki iš dziuvimo netgi ryškesnis buvo nei išdžiuvus, bet vis vien rausva antra ir stora linija belikus 😊 na dėl fotkes kažką teks sumastyti kaip ikelti ir p…
Tai pas jus tikrai yra ❤️
Ir juolab jei su pirmu nėštumų taip buvo...
O pas mane baltutis...
Bet dar truputi tikiu, nes tiek myliuku buvo iš meilės o ne kaip darbą dirbom ❤️
Na noriu pagaliau tikėt kalėdiniu stebuklu🙏🙏🙏
Milora1111 parašė:
Išmečiau lauk testą. 🙈
Pas mane tik pasidarius atrode baltas baltas , tada padėjau del įdomumo pažiūrėt kai išdžius ir kai išdžiuvo pamačiau tokį, bet man čia pilka linija, ne rausva
tai man regis ir cc krečia pokštus 😂
Akso parašė:
Susitrumpinau mergaitės savo slapyvardį iš aksomines į akso.
2021m kai registravausi čia, tai ir slapyvardis toks buvo 😅😅 dabar gan keistai jis…
Gerai kartais pasikeisti savo slapyvardį, bet man šitam jau 15 metų 😂 Nes aš geimerė esu nuo buvimo anargle iki dabar tai.. keisti nesinori 😁👌
Elivoj parašė:
O aš va nuėjau į WC ir pastebėjau rusvą patepliojomą 🤔 pilvą irgi pamaudžia.. mmm gerokai per anksti būtų. Kas turėję implantacinį pakraujavimą, jis būna koks? Švie…
Jeigu dvi sav iki mm, vali būt ov pakraujavimas. Man per ov visada pakraujuoja, nuo to karto, kai persileidau.
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai