RauDonoji parašė:
Čia jau ne šešeliuoja, o teigiamas😄
O kaip jūsų testai?
RauDonoji parašė:
O kaip jūsų testai?
RauDonoji parašė:
Ta pati norejau sakyti 😁
Sveikinimai Nykstukas03 🥰
Nykštukas03 parašė:
Merginos, man atrodo, kad man šešeliuoja🤭! Ar matot? Pasirodo pas mane testas paprastas, o ne ankstyvas 😅
Čia jau be klausimų!!! Sveikinu ❤️
Nykštukas03 parašė:
Merginos, man atrodo, kad man šešeliuoja🤭! Ar matot? Pasirodo pas mane testas paprastas, o ne ankstyvas 😅
Puikiai matosi! Sveikinimai!
Nykštukas03 parašė:
Sveikinimai! Ryskekit🐣❤️
Giedrė. parašė:
Tikrai matosi! Sveikinu! Kelinta dpo pas jus? Man regis 11?![]()
Taip, 11, bet žinokit naktį tikrai galvojau, kad jau viskas, mėnesinės ateina, nes tas jausmas grynai toks lyg visas žarnas suktų, o man taip būna kelios valandos iki mm. Tai likau tikrai nustebus, realiai šoke aš. ✨
Nykštukas03 parašė:
Taip, 11, bet žinokit naktį tikrai galvojau, kad jau viskas, mėnesinės ateina, nes tas jausmas grynai toks lyg visas žarnas suktų, o man taip būna kelios valandos i…
Taip, aš žinau tą jausmą. Jis yra ir msne taip apgavęs kaip jus, ir ne kartą
du kartus net nedariau testo, nes maniau kad tikrai prasidės
Nykštukas03 parašė:
Sveikinimai 🎉
Giedrė. parašė:
O aš jau susitaikiau, kad šis mėnesis tuščiasbet nieko tokio, biržely sunku įsiterpt pas mane su gimtadienuais, liepa geriau
čia guodžiu save, kad neliūdėt …
Aš taip pat save guodziu 🥹😅 liepos pradžioje esu pati gimusi o toliau apytustis mėnuo, reik papildyt 😀
leila33 parašė:
Sveikinimai 🎉
Pas mane visa vasara užimta, bet rudeni nenoriu gimtadienio 😅 tai kažkaip nepaguos, jei nepavyks 🙈
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai