Rožynė parašė:
🤞🤞🤞❤️ as turiu Afs ( del to buvo du nesivystantys)
Supratau, man irgi buvo du nesivystantys, tirsiuosi dėl afs. Aspiriną supratau, o kas per injekcijos? Heparinas?
Rožynė parašė:
🤞🤞🤞❤️ as turiu Afs ( del to buvo du nesivystantys)
Supratau, man irgi buvo du nesivystantys, tirsiuosi dėl afs. Aspiriną supratau, o kas per injekcijos? Heparinas?
Jurintaaa parašė:
Kaip jūs laikotės?
Ačiū, viskas gerai❤️ praėjusį ciklą buvo biocheminis ir tiesiog mėnesinės 5 dienas vėluodamos atėjo. Bandysim toliau😊 bet kadangi iš 4 bandymo ciklų 1 buvo nesivystantis, kitas biocheminis, akivaizdu, kad problema ne pastoti, o išlaikyti nėštumą. Gal afs bus, pirmadienį darysiuosi tyrimą, dar spės atsakymai ateiti iki galimos implantacijos datos, kad jeigu ką, pradėt gydymą
everglow parašė:
Taip heparinas , gailiuosi kad nepaklausiau mergynu ir po pirmo persileidimo negeriau aspirina daug kam padejo net jei nera afs ( gali buti linkias kreseti kraujas .
Užjaučiu labai sunku tie nesivystantys 😞❤️
everglow parašė:
Ačiū, viskas gerai❤️ praėjusį ciklą buvo biocheminis ir tiesiog mėnesinės 5 dienas vėluodamos atėjo. Bandysim toliau😊 bet kadangi iš 4 bandymo ciklų 1 buvo nesivyst…
Po ju sunku net teigiamais testais džiaugtis nes baimes daug labai 😞 bet reikia tikėtis geriausio ❤️
Pupsika parašė:
Na ką, praėjau pro benu vaistinę ir pasiėmiau tesukus. Aišku gi reikia pagadinti iškart. Žinom, kad livsane mėgsta šešėlius 🤷🏻♀️ Bet ryt gal kas aikiau bus ir be t…
Kodėl neimat srovinių? Jie jums niekada nemetė bereikalo. Nėra dar tokios moters kaip jūs kurios kiekvienas ciklas dejavu, kaip tapačią knygą skaitant kiekvieną mėnesį, reik tikėtis nutrūks ši grandinė ir pagaliau pamatysit teigiamą😀
Pupsika parašė:
Na ką, praėjau pro benu vaistinę ir pasiėmiau tesukus. Aišku gi reikia pagadinti iškart. Žinom, kad livsane mėgsta šešėlius 🤷🏻♀️ Bet ryt gal kas aikiau bus ir be t…
Aš tai nieko nematau
Rožynė parašė:
Taip heparinas , gailiuosi kad nepaklausiau mergynu ir po pirmo persileidimo negeriau aspirina daug kam padejo net jei nera afs ( gali buti linkias kreseti kraujas …
Aš turiu trombocitopeniją, man visai nekreša kraujas, tai aspirino aš niekad negeriu, bet chatgpt sako kad ir prie trombocitopenijos gali būt afs ir tada mažom dozėm aspiriną gal gali.. na matysim
pierla parašė:
Man dar kazin testuotis ir laukti ryskesnio ? Ov laukiau sestadieni![]()
Pagal testa jums ov siandien nakti ryt ryte ar vakare . Darikites po ov pasvieses.
Pupsika parašė:
Aš tai nematau 🫣
Saulyte10 parašė:
Sveikos. Lapkričio 13 turėjau medikamentinį vaisiaus šalinimą,nes pats nepasišalino,kraujavau nuo spalio galo kažkur. Nesivystantis buvo.. Dabar testai rodo teigiam…
Testao tikrai teigiami, tikėkimės viskas bus gerai, to atsakyt negalim 🩷
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai