Pupsika parašė:
Labas rytas 😊9DPO
As matau rausva juostele ☺️
Pupsika parašė:
Labas rytas 😊9DPO
As matau rausva juostele ☺️
Pupsika parašė:
Labas rytas 😊9DPO
9dpo, mano toks buvo, linkiu rysketi❤️❤️❤️
Pupsika parašė:
Labas rytas 😊9DPO
Matytis tai tikrai matosi, bet cia paskaicius atrodo jei jie tiek daug seseliuoja jau ir pati bijosiu apsigaut, o jie pas mane laukia savo eiles kai pradesiu testavimus 😅
RauDonoji parašė:
Kiekvieną mėnesį yra tikrai, ryškesnis ar blankesnis. Parašykit į paiešką "livsane" bus koks vien 10 jūsų sms iš Spalio mėnesio su jūsų livsane testų nuotraukom ir …
Kaip jusu bt siandien? Ar nepradejo vel kilti?
Pupsika parašė:
Tai vakar buvo vos matomas, o sian jau ryskesnis. Realiai nereikia net bandyt iziureti. Be to, dar tik 9DPO. Tai ir nebus kazkoks labai ryskus 🤷🏻♀️ Be to, dar netv…
Na butu gerai Facelle, jie gan patikimi, jei vaiduokliauja tai lb neryskiai tik
FoxLady parašė:
Na butu gerai Facelle, jie gan patikimi, jei vaiduokliauja tai lb neryskiai tik![]()
Vat drogo jie man yra parode pries metus 9DPO labai neryskiai, viskas ryskejo, bet turejau nesivystanti...tai va metai praejo
RauDonoji parašė:
Kiekvieną mėnesį yra tikrai, ryškesnis ar blankesnis. Parašykit į paiešką "livsane" bus koks vien 10 jūsų sms iš Spalio mėnesio su jūsų livsane testų nuotraukom ir …
O jūs nepavargstat aiškinti ir gilintis?
Jurintaaa parašė:
O jūs nepavargstat aiškinti ir gilintis?![]()
Aha.. juk mes visos puikiai pupsika pazistam, tai kam tie puolimai bereikalingi, priimkime zmogu toks koks yra.. t.y. testus
Jurintaaa parašė:
O jūs nepavargstat aiškinti ir gilintis?![]()
FoxLady parašė:
Aha.. juk mes visos puikiai pupsika pazistam, tai kam tie puolimai bereikalingi, priimkime zmogu toks koks yra.. t.y. testus![]()
![]()
Ačiū už palaikymą 😊 nors aš nelabai kreipiu demesio į tai 😊 žmogui rūpi - jis aiškinasi ir gilinasi 🤷🏻♀️ irgi priimkim žmogų, koks yra - detektyvas 🤣 Aš ne piktuoju ❤️ juk visos keliam testus, visos planuojam ir siekiam to pacio tikslo. Kai niekam nesakai apie planus, tai cia viena vieta pasidalint
Pupsika parašė:
Labas rytas 😊9DPO
Cia tikrai panasu i teigiama, livsane esu laaabai daug pasidarius ir neigiami tikrai nebudavo tokie ryskus😄
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai