Svajokle321 parašė:
Na matosi ! Labai tikiuosiu kad nebus melagis jusu nes mano cc melagiai rodo dar kai negalėtų nieko rodyt🧐😀
Paziuresim ryt su tais melagiais🤔
Svajokle321 parašė:
Na matosi ! Labai tikiuosiu kad nebus melagis jusu nes mano cc melagiai rodo dar kai negalėtų nieko rodyt🧐😀
Paziuresim ryt su tais melagiais🤔
LadyBubu parašė:
Visus tuoj testus iš rinkos brauksim 😄🤭
Turi nebus ka pirkt🧐🤔 visi paskutiniu metu rodo nesamones🫣
Svajokle321 parašė:
RauDonoji renka informaciją ,bet tai gerai šaunu jeigu kas neaisku su testukais mes viska isaiskinsim🤣 as ir prisidedu prie detektyvu 🧐🙂as ne piktai 😃😀 5-6 dpo po …
Pipiec 😳🫣 CC yra š krūva nebetikėsiu niekada 😄 nepirksiu niekada garbės žodis 😄 kai paskutinį pirkau pasitikrinimui pasiimiau 5 gal ,baigiu išnaudot, kas antras vaiduokliauja 🤣🤣🤣
Tirli2pirli3 parašė:
Blemba cc🤦♀️ bus apgavikas...
Patikrinkit ryt ,linkiu kad nebūtų melagis ,mums čia kas antrai rodo teigiamus 🫣 š partija vėl ,braukt juos iš pirkinių sąrašo. Tikėkimės jus neapgavo
LadyBubu parašė:
Pipiec 😳🫣 CC yra š krūva nebetikėsiu niekada 😄 nepirksiu niekada garbės žodis 😄 kai paskutinį pirkau pasitikrinimui pasiimiau 5 gal ,baigiu išnaudot, kas antras …
Va va būtent! As pasiemiau 5 juos bet š... dar seniau tikrai gereni buvo o dabar tai šakes pjauna gryba kaip😀🧐 tai man testera išbraukti is mano pirkinių saraso, ir situos cc reiks išbraukti,vat nezinau ka reikės jau pirkt ,liks tik brangus 😀🫣
Asturiusave parašė:
Nu nusipirksiu aš pirmadienį cc pabandyt,bus 7dpo, bet spėju mano vėl baltas baltas bus 😆
Jus po laiminga zvaigzdę tada kad nepataikot ant sitų cc melagiu partijos😀
Svajokle321 parašė:
Va va būtent! As pasiemiau 5 juos bet š... dar seniau tikrai gereni buvo o dabar tai šakes pjauna gryba kaip😀🧐 tai man testera išbraukti is mano pirkinių saraso…
Seniau tikrai geri testai buvo 😇
Blizgute29 parašė:
Buvot jau pas ginekologa? Neprirase gert progesterono?
Nebuvau, planuosiu tiesiog toliau, užsirašiau afs tyrimą pasidaryt. Prg pirmo nėštumo metu (liepą, bet buvo nesivystantis) buvo geras, neseniai dariausi 7dpo irgi geras buvo, o šį kartą matyt tiesiog tikrai biocheminis buvo, ne dėl žemo prg pabėgo, nes testai kokį neryškų 10dpo rodė, toks pat išliko iki 14dpo
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai