Asturiusave parašė:
Aš manau,kad viskas jums bus gerai! Man su abiem vaikais testai labai prastai ryškėjo,net hcg kraujyje nebuvo aukštas,nors po to abu vaikai 2sav.didesni buvo negu s…
Mano ov irgi labai ankstyva buvo, 4 dienos po mm 🫣
Asturiusave parašė:
Aš manau,kad viskas jums bus gerai! Man su abiem vaikais testai labai prastai ryškėjo,net hcg kraujyje nebuvo aukštas,nors po to abu vaikai 2sav.didesni buvo negu s…
Mano ov irgi labai ankstyva buvo, 4 dienos po mm 🫣
gabiju parašė:
Labas rytas, deja, mano testai neryskeja, bus biocheminis. Tai tiesiog dabar laukti menesiniu ir viskas?
Gaila, kad neryskeja
nesusidurus au biocheminiu, bet turbut belieka laukti...
Pas mane nei grafikas nei neigiamas NT nepaliko vilciu. Nemeluosiu, svajojau bent karta pamatyt NT teigiama iskart, nes pirmaji suplanavom is 11men, antaraja 6 men. Su pirmuoju bv prolaktino bedas, antrajai akydliauke ir polipas isoperuotas.
gabiju parašė:
Labas rytas, deja, mano testai neryskeja, bus biocheminis. Tai tiesiog dabar laukti menesiniu ir viskas?
Jei tikrai biocheminis, tada taip.. man tada 5 dienas vėlavo.
gabiju parašė:
O paskui testavotes dar?
aš kadangi po ektopinio baimės ir man su ektopiniu testai laaabai lėtai ryškėjo, tai pabandyčiau ir krauja pasekti bent du kartus, kas 48 val. (maniau, kad man buvo biocheminis, tiesiog po savaitės pradėjau kraujuot kaip įprastos mėnesinės, bet pasirodo buvo ektopinis ir vaisius toliau augo kiaušintakyje).
gabiju parašė:
O paskui testavotes dar?
Man 10dpo buvo teigiamas testas, neryškėjo buvo toks pat ir 15dpo ryte labai nublanko. Ir tos dienos vakarą atėjo mėnesinės, nebesitestavau
gabiju parašė:
Ech kaip gaila.Bet antra juostelė dar vis yra?
gabiju parašė:
Yra bet tokia pat kokia ir buvo, mm turetu buti uz 2 dienu tai bus matyt🫣
Labai gaila
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai