Happy_days parašė:
Labas rytas, na man rodo programele jog siandien prasideda vaisingos dienos, tai ziuresim pagal testus, kada ta ov bus![]()
Smagu,kad ir jūs medžoosit. 😃 Aš medžiot nuo pirmadienio pradėsiu 😃
Happy_days parašė:
Labas rytas, na man rodo programele jog siandien prasideda vaisingos dienos, tai ziuresim pagal testus, kada ta ov bus![]()
Smagu,kad ir jūs medžoosit. 😃 Aš medžiot nuo pirmadienio pradėsiu 😃
FoxLady parašė:
Na lb idomiai, man pries pat mm buna ant tiek baltas kad beveik net nesimato antros juosteles :hmm
Dariausi. Bet nieko. Chatgpt parašė kad pirma ov buvo neivykus pilnai,tai dabar antra vyksta 😅😅 matomai tokie šuoliai normalu.darausi dėl įdomumo, tik labai nervuoja kad nepramiša nes 3 cd turiu pas ginę eit. O čia kaip tyčia,matomai stresas savo daro. Tikiuos pramuš🤞🤞🤞🤞
Lainė123 parašė:
labutis, miegojau kaip užmušta, jau apie 22h, draugas kaip parėjo į lovą sakė, kad visa šlapia buvau, paryčiais prabudau, tai grynai naktinis toks prakaitavimas, gr…
Testuko nesidarei? Čia visos laukia tavo II 🤞🤞🌺
Indriukas777 parašė:
Testuko nesidarei? Čia visos laukia tavo II 🤞🤞🌺
ačiū, nesidariau, be savaitgalio manau nesidarysiu, arba išvis nesidarysiu, nes įtariu, kad mm ateis
Lainė123 parašė:
ačiū, nesidariau, be savaitgalio manau nesidarysiu, arba išvis nesidarysiu, nes įtariu, kad mm ateis![]()
Pavydžiu tos stiprybės 🤭🤭😅
musuudrabuziai parašė:
Dar sakė jei 4-5 savaitės yra, galimybė kad nemato nes dar per anksti
Jo man kai buvo 5 savaitės,tai tą pačią dieną du kartus žiurėjo. Antrą net dviese 🤣 tai tik tada užmatė,bet ir tai su klaustuku,tai tik po hcg stebėjimo patvirtino nėštumą. Bet man palanki situacija buvo. Aš tuo metu klinikose gulėjau,tai ir siuntinėjo po skyrius.
musuudrabuziai parašė:
Dar sakė jei 4-5 savaitės yra, galimybė kad nemato nes dar per anksti
Yra tikrai tokia tikimybė, tikėkimės taip ir yra 🙏 ,nuo 5 sav dažniausiai jau matomas ..
Lauksim gerų naujienų iš jūsų 🥰
Happy_days parašė:
Sekmingų vaisingų
Melynoji parašė:
Labas rytas mergaites
Pas mane tai jokiu pozymiu. I popietelyg buna pamaudena apacioj. Bet dabar tai apa…
Butinai. 😊
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai