Laukiugandro parašė:
O, pasikeitet nuotrauka galvoju kas cia atrase man!😅 as seku ov testais ir bazine kuno temperatura matuoju 😇
Nu kažkaip tas meškėnas jau įsikyrėjo. Pavasaris,noris keistis 😁
Laukiugandro parašė:
O, pasikeitet nuotrauka galvoju kas cia atrase man!😅 as seku ov testais ir bazine kuno temperatura matuoju 😇
Nu kažkaip tas meškėnas jau įsikyrėjo. Pavasaris,noris keistis 😁
Ryto akimirka parašė:
Kartais nutinka, kad ov testai tikrą ovuliaciją "pražiopsi"Man buvo taip, ovuliacija įvyko 9 cd, o ovuliacijos testas buvo teigiamas tik 13 cd.
Man ginė sakė iš vis ov testų nedaryt nes nesamonės jie rodo 🤭 praeitą mėn man piką parodė 11cd, o kai nuėjau pas ginę sakė tau dar tik bus ov, o ji buvo apie 15-16cd 🤭🤭
Indriukas777 parašė:
Man ginė sakė iš vis ov testų nedaryt nes nesamonės jie rodo 🤭 praeitą mėn man piką parodė 11cd, o kai nuėjau pas ginę sakė tau dar tik bus ov, o ji buvo apie 15-16…
Aš dar pagal ciklo ilgumą bandau orientuotis .Kadangi vartoju Letrozol ov skatinimui tai man ginekologas sakė ,jog 15-16CD man pikas turėtu būt ,taip ir būdavo pirmus ciklus nes 29d trukdavo.Po kiaušintakių prapūtimo pailgėjo ciklas 1 d.ir pikas 16CD pagal viska,bet šį cikla nu kažkoks pravalas ir nėr to piko 🫣
Leonarda parašė:
Kas matuojat bkt, gal patartumėt su kokiu termometru geriau matuotis. Noriu pabandyti stebėti bkt
Reikia , kad po kablelio butu 2 skaiciukai. As toki naudoju, pirkau varle.lt
Ziuriu, dar ir atpigo.

pink witch parašė:
Labukas, tos kurios esate turėjusios nesėkmių, bet AFS nenustatytas, ar aspiriną geriate dar planuodamos, ar tik po teigiamo testo?![]()
Aš geriu 🙂
GretaC parašė:
Labukas merginos, o as tai laukiu kada cia tos naujos mm bus , ar liko porą dienų, ar prailgės laukimas 😃 jauciu kartais lengvai spazmuoja pilvo apacia, jau nuo vak…
O pagal ciklą,kada jum turi mm prasidėt?
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai