Ania5 parašė:
Aha, man irgi dužo praeitą mėnesįbet nu tokia tiesa, kad ir liūdna.. bet kuriuo atveju kartokit, gsl pas jus visgi tikras bus
![]()
Kartosiu būtinai , visada yra vilties kol nėra mm 🙈😄
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįAnia5 parašė:
Aha, man irgi dužo praeitą mėnesįbet nu tokia tiesa, kad ir liūdna.. bet kuriuo atveju kartokit, gsl pas jus visgi tikras bus
![]()
Kartosiu būtinai , visada yra vilties kol nėra mm 🙈😄
Ania5 parašė:
Va atrodė kaip. Aš galiausiai jokiais testais nepasitikėsiu![]()
O tai mm atėjo pas jus? Gal ne melagiai 🙈😄
Smurfetta3 parašė:
O tai mm atėjo pas jus? Gal ne melagiai 🙈😄
Aš jau net ov laukiu
tikrai buvo netikras
Ania5 parašė:
Aš jau net ov laukiutikrai buvo netikras
![]()
Ehhhh🥺
FoxLady parašė:
Man veluoja tai siryt del viso pikto pakartojau, foto jauciu nesimato? Gyvai voos vos matau, o OV buvo 09.01na tai meta jie kazkoki tai seseli.. Akivaizdu jog t…
Dariausi babystart testą, tai mano 11dpo vakare toks vaiduoklis matėsi. Dabar ryškiau jau 18dpo kai dariausi. Vėliau dar kartosiu galbūt,jei vėmimai neprasidės,kad matyt ar visai išryškėjo
Ania5 parašė:
Matau ir aš
Ania5 parašė:
Su sia foto tik keistai tuo, kad tas vaiduoklis cia yra arciau krasto, o siaip siu testu teigiama linija buna labiau link vidurio..
Aj nors pagooglinau, tai gal ir gera ta vieta visgi
FoxLady parašė:
Man veluoja tai siryt del viso pikto pakartojau, foto jauciu nesimato? Gyvai voos vos matau, o OV buvo 09.01na tai meta jie kazkoki tai seseli.. Akivaizdu jog t…
Kibina akį tikrai.
Šiandiena kaiptik peržiūrėjau savo testų galeriją, susidaro vaizdas, kad šiais laikais nebėra tokių, kad kažko nemestu.
Mano draugei drogo testas išvis ryšku vaiduokli metė, o Hcg 0
Gvimore parašė:
Kibina akį tikrai.![]()
Šiandiena kaiptik peržiūrėjau savo testų galeriją, susidaro vaizdas, kad šiais lai…
Juostelė?
Ania5 parašė:
Juostelė?![]()
Neee, lyg ne juostelė. Tai turbūt tas kitas netikslus? Nes tikrai nusivylimas buvo
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai