Blackblackmagic parašė:
pastojus irgi kartais panasus pozymiai buna![]()
Per beveik pusantrų metų nė karto dar neteko pamatyt dviejų brūkšnelių🙈🙈 taip norėtųsi tikėti, kad tas maudenimas geras ženklas🙏🥹
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįBlackblackmagic parašė:
Per beveik pusantrų metų nė karto dar neteko pamatyt dviejų brūkšnelių🙈🙈 taip norėtųsi tikėti, kad tas maudenimas geras ženklas🙏🥹
laiminga1359 parašė:
o nesityrete dar nieko hormonus , infekcijas ir pan? atsiprasau, galbut rasete, bet nebuvau temoje
Sunlady parašė:
o nesityrete dar nieko hormonus , infekcijas ir pan? atsiprasau, galbut rasete, bet nebuvau temoje![]()
Iš mano pusės jau viskas ištirta- infekcijos, hormonai ir kiaušintakių pratekamumas- problemų nėra. Problemos vyro turte🫣 kitą mėn turėtų jau kartoti spermogramą ir hormonų tyrimus po papildų kurso.
Blackblackmagic parašė:
Ooo taip atrodė lyg tuoj tuoj pramuš
Rožyte24 parašė:
Ooo taip atrodė lyg tuoj tuoj pramuš![]()
kazkas cia yra daznai rases kad kol menesines neateina viltis visada yra
laiminga1359 parašė:
Iš mano pusės jau viskas ištirta- infekcijos, hormonai ir kiaušintakių pratekamumas- problemų nėra. Problemos vyro turte🫣 kitą mėn turėtų jau kartoti spermogramą ir…
Nuosirdziai linkiu geru tyrimu ir sekmingo pastojimo bei nestumo 🙏
Saulė 32 parašė:
Šiandien panašiai 7DPO🙂 Sakau gal reikia mėginti koki sekmadieni🙂
Man 5 Dpo, realiai kita penktad turiu susirgt, tikiuosi iki jo ir dalaukt 😁
stay_positive parašė:
Man 5 Dpo, realiai kita penktad turiu susirgt, tikiuosi iki jo ir dalaukt 😁
Mano sirgimas nelaukiamas liepos 1 tai idomu kiek iškesiu😃😃 turiu testu😃
Rožyte24 parašė:
Ooo taip atrodė lyg tuoj tuoj pramuš![]()
Nu suteikėt dar lašelį vilties🙈🥹❤️ nes man tas maudenimas, tai dažnas ženklas prieš mm..
laiminga1359 parašė:
Nu suteikėt dar lašelį vilties🙈🥹❤️ nes man tas maudenimas, tai dažnas ženklas prieš mm..
Man irgi kai pastojau tai laksciau į tualetą nes atrodė taip stipriai kad pramuš mm tuoj , būdavo kažkoks lyg gnibimas šonuose bet jau čia nezinosi ir prieš mm tokie simptomai ir nėštumo metu gali būti. Palaukit
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
tai testas tikrai nerodys dar, net jei kas ir būtų.. bet ir gert kažkaip nesamonė