RAIN parašė:
Aciu?
As taip laukiu to stebuklelio kad jau analizuoju kiekviena pokyti...katik skaiciau kad pms metu speneliai jautrus nebuna...nors ryskiai per anksti...bet si fraze suteike mazyte vilti?
RAIN parašė:
Aciu?
As taip laukiu to stebuklelio kad jau analizuoju kiekviena pokyti...katik skaiciau kad pms metu speneliai jautrus nebuna...nors ryskiai per anksti...bet si fraze suteike mazyte vilti?
Labutis, kaip laikotes? ? gal kur noretumet snd i Domino teatro spektakli “Pasiklydes skambutis”? Nebegaliu pati eiti, parduodu 2 bilietus. Spektaklis snd, penktadieni, 19:00 Vilniuje. Abu bilietus parduodu uz 30 eur., paprastai kainuoja 42 eur. Jei noretumet, parasykit i PM ?
Labas rytas, o aš ligoninėj guliu nuo vakar nakties. Buvo skausmai tokie, kad net 2 tab. pramadolio nepadėjo. Tai ligoninej padare kraujo turimus ir nustate jau pradedanti uzdegima. Nes gimda dar visiškai neišvivaliusi
tai už kelių minučių būsiu operacinėje
baisu, bet kaip nors ištversiu...tikiuosi viskas bus gerai. Bet ant savo gines tai esu žveriškai pikta!!! Aš jai pasakysiu, kai ateisiu apžiūrai.
Maziulka4 parašė:
Labas rytas, o aš ligoninėj guliu nuo vakar nakties. Buvo skausmai tokie, kad net 2 tab. pramadolio nepadėjo. Tai ligoninej padare kraujo turimus ir nustate jau pra…
Oho
laikykis sveikatos tau
Maziulka4 parašė:
Labas rytas, o aš ligoninėj guliu nuo vakar nakties. Buvo skausmai tokie, kad net 2 tab. pramadolio nepadėjo. Tai ligoninej padare kraujo turimus ir nustate jau pra…
Viskas bus gerai! Nenusimink. Tikiu, kad sunku viską iškentėt ypač psichologiškai.
2019 bus mūsų!
Maziulka4 parašė:
Ojeckau..stiprybes. Bet db viska sutvarkys! Gine paliko viska gamtai sutvarkyti, tik manau turejo apziura pasiskirti anksciau paziuret kaip ten issivale. Mane tepliojancia paleido is ligonines valytis paciai, sake jei pradesi smarkiai kraujuot lek iskart i ligonine. Bet uz dienos ejau pas savo gyd.apziurejo, sako geriausia butu kuo greiciau viska uzbaigt, pasiule gultis i ligonine ir vaistu pagalba issivalyti. Tai taip ir padarem, diena iskraujavau ligoninej, ryte patikrino echo ar issivale, sake jei kas gali tekt abrazija daryt jei nepavyks su Medikamentais, bet pavyko. Ir tai gine paskyre dar viena apziura po keliu dienu dar kart patikrint kaip ten gimda.
Nu cia zinai gines daro ta ka reikia per daug nesigilindamos. Issireikalauk apziuru paskui.
Maziulka4 parašė:
Laikykis, viskas praeis
Maziulka4 parašė:
Stiprybes.
Maziulka4 parašė:
Suprantu ir žinau šį jausmą, bet viskas praeis!!! Stiprybės
Maziulka4 parašė:
Laikykis!
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai