kristukeee parašė:
tai matyt tada neverta vaziuot i raseinius geriau iskart i kauna![]()
![]()
o kokiu zaislu nori ? as vakar Norfoj kaune buvau didelej (juozapaviciaus pr) , tai ten ir tokiu neblogu zaislu yra ir pigiau, nei FP ir pigiau nei maxej kokioj
kristukeee parašė:
tai matyt tada neverta vaziuot i raseinius geriau iskart i kauna![]()
![]()
o kokiu zaislu nori ? as vakar Norfoj kaune buvau didelej (juozapaviciaus pr) , tai ten ir tokiu neblogu zaislu yra ir pigiau, nei FP ir pigiau nei maxej kokioj
dovilyliuxx parašė:
o kokiu zaislu nori ? as vakar Norfoj kaune buvau didelej (juozapaviciaus pr) , tai ten ir tokiu neblogu zaislu yra ir pigiau, nei FP ir pigiau nei maxej kokioj![]()
mes norim tik lietuviskai kalbanciu na tokiu kaip suniukas tik ji jau turim, tai va da noris laikroduko, ar telefono...nes visokiu kitokiu pilni namai yra
kristukeee parašė:
mes norim tik lietuviskai kalbanciu na tokiu kaip suniukas tik ji jau turim, tai va da noris laikroduko, ar telefono...nes visokiu kitokiu pilni namai yra
rimi manau rastumet , tik neaisku iki kada ta akcija
Kristina,tai jus zaislu fanatikai turbut
?mes tai palyginus su kitais vaikai nieko zaislu neturim
tik ta,ka dovanu gavom. ir uztenka. ir tai jau man per daug atrodo,nors noris kartais kazka nupirkti,bet neperku
kai bus kokiu metuku,tada jau galesim rimtus zaislus pirkt. as pradzioj norejau ir ta ,ir ana zaisla pirkt,bet vyras isgyde mano manija drabuziams ir zaislams .
Belinda parašė:
Kristina,tai jus zaislu fanatikai turbut?mes tai palyginus su kitais vaikai nieko zaislu neturim
tik ta,ka dovanu gavom. ir uztenka. ir tai jau man per daug atrodo,nors noris kartais kazka nupirkti,bet neperku
kai bus kokiu metuku,tada jau galesim rimtus zaislus pirkt. as pradzioj norejau ir ta ,ir ana zaisla pirkt,bet vyras isgyde mano manija drabuziams ir zaislams .
Daug ir mes neturim ,irgi sudovanoti pagrinde. Jai nelabai idomus tie zaislai, va jei duodu kokiu saukstu, zaliu makaronu dezutej, tai "verda" ji gera pusvalandi su tais makaronais
Belinda parašė:
as tai kamstelius renkugales deti i koki kibiriuka ,pilstyt atgal.vel sudet
laukiu kada ji ugtels,tada galesim kokius rankdarbius daryt is popieriaus ir pan. Tikiuos nebus taip,kad dirbsiu darba ir nebus laiko vaikui...
Galesi paslapti daryt - po kibireliu paslept kamstelius ir duot merginai ieskot
Manau suspesi ir darba padirbt ir namo grizus zaidimu drauge pabuti
Doviliux, nesinervuok, tiesiog parasiau pavyzdziais kad suprastum tiesiog jei jau nusiperki gyvuna tai juo reikia rupintis ir dometis kaip tai daryti. na ir kur nukopinai citata tai parasyta kad reikia nusiurbti dugna, bet nusiurbti reikia ne tik jei persiari bet ir visu zuvyciu s...
po akvarimo starto menesi ar net du galima nesiurbti, nes zuvyciu s... gyvi augalai naudoja kaip maista (aisku jei yra guvu augalu). bet po poros menesiu nusiurbk dugna ir pamatysi kas ten daros
o tu tos daruges uzklausk ar ji tikrai nesiurbia dugno
kai pas mus atejo vyro draugas paziuret akvariumo mano senojo, tai sako ohokoks skaidrus vanduo, kaip grazu, kas kiek laiko valai, ir vandeni keiti, tai kai pasakiua kad kas savaite tai jo akys buvo tokios
o kai jis pasake kad paskutini kart vale ir vandeni keite beveik pries metus tada mano akys buvo tokios
na bet jei nenori diskutuot ta tema ir sulaukt naudingu patarimu tai tavo valia
Rozele, nepamenu rasiai ar ne ka turi is gyvu augaliuku?
siandien startavo mano akvariumas
tik kolkas ten pora ancitrusu ir 5 red cherry krevetes (dvi is ju nescios)
kita savaite vaziuosiu gal kokiu neonu nusipirkt, corydoru noriu, bet jauciu reiks palikt menesio galui arba kitam menesiui ju pirkima
saulute322 parašė:
Rozele, nepamenu rasiai ar ne ka turi is gyvu augaliuku?
![]()
siandien startavo mano akvariumas
tik kolkas ten pora ancitrusu ir 5 red cherry krevetes (dvi is ju nescios)
kita savaite vaziuosiu gal kokiu neonu nusipirkt, corydoru noriu, bet jauciu reiks palikt menesio galui arba kitam menesiui ju pirkima
![]()
Turiu viena gyva augaliuka, tik pavadinimo nzn... Idesiu foto, progai pasitaikius. Tas augalas taip sparciai auga, kad jei neskabytumem, uzzeltu visas akva.
Sveikinu su naujo akva pasaulio sukurimu
Beje, pas tave didelis akva, gal nori samo tarakato? Pas mus uzaugo didelis, terorizmu uzsiimineja... Siulem vienam akvariumistui, bet jis papugas turi, sake, jos arsios musu tarakata patvarkytu pasigave...
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai