stricka parašė:
Jokios pertraukos. Sulaukiau ciklo ir nuo to sulaukto 21cd stimuliacija
Oho kaip drąsiai, keista kad gyd leido 🙈. Labai laikau už tave 🤞❤️🎈
stricka parašė:
Jokios pertraukos. Sulaukiau ciklo ir nuo to sulaukto 21cd stimuliacija
gelytea parašė:
as nesakiau kad nenoriu,as tiesiog tikslinuosi informacija![]()
O kai ateis tas laikas tada ir spresiu![]()
Taip, aš donavau 9 lasteles, nes išpunktavo 24, tai 15 vaisinau, o likusias 9 donavau
Ginteea parašė:
Taip, aš donavau 9 lasteles, nes išpunktavo 24, tai 15 vaisinau, o likusias 9 donavau
tai smagu
bet pirminis klausimas buvo ne apie tai
Bet aciu uz atsakyma
J.U.R.GAA parašė:
Tai sako paa tave viskas švaru gražu. Galim nė nelaukti nieko kito ir sekantį ciklą bandyt. Tik šian padursto ir padiegia dešiniam šone.
stricka parašė:
Tai sako paa tave viskas švaru gražu. Galim nė nelaukti nieko kito ir sekantį ciklą bandyt. Tik šian padursto ir padiegia dešiniam šone.
Tikėkimės kabinasi mažučiai ❤️💙
Bet juk kokios vaistų dozės buvo vartotos, ir organizmui buvo neleista pailsėti, nu tikrai keistas gyd sprendimas, juk net po ivf jei nekelia iš kart, siūloma pailsėt kelis ciklus ir tik tada fet
J.U.R.GAA parašė:
Tikėkimės kabinasi mažučiai ❤️💙
Bet juk kokios vaistų dozės buvo vartotos, ir organizmui buvo neleista pailsėti, n…
Nu jo aš didelį kiekį abiem kartais gavus. Jaučiu bndysiu ryt pgr darytis. Norsnieko nežsiminė apie jo sekimą
stricka parašė:
Nu jo aš didelį kiekį abiem kartais gavus. Jaučiu bndysiu ryt pgr darytis. Norsnieko nežsiminė apie jo sekimą
Gydytojos nepritaria sekimui uz tad ir nerekomenduoja.Mes moterys is tos nevilties daromes.Nu as anuos kartus nesekisu,si karta nusprendus sekti.
MiegaIiuke parašė:
Gydytojos nepritaria sekimui uz tad ir nerekomenduoja.Mes moterys is tos nevilties daromes.Nu as anuos kartus nesekisu,si karta nusprendus sekti.
Aš ir paseksiu žsitegistravau ryt pasidarysiu bus kaip tik 3dpi
ZEMUOGYTE135 parašė:
Sveiki. Norejau paklausti Rmc kaune, kaip butu galima suzinoti tyrimu atsakymus? Ar tik nuvykus konsultavimas (aptatimas).
Aš radai po kiek laikž įkeltus. Portalas.kaunoklinikos.lt
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai