mula1 parašė:
Sveikos,gal kuri nesenai darėtės kiaušintakių pratekamumo tyrimą? Gal galit papasakoti kaip ten viskas vyksta? Ar labai skauda?😁
Man nesenei darė,lapkritį beroc tai nebuvo pasirinkimo tik tirpalas, nieko nejaučiau visiškai.
mula1 parašė:
Sveikos,gal kuri nesenai darėtės kiaušintakių pratekamumo tyrimą? Gal galit papasakoti kaip ten viskas vyksta? Ar labai skauda?😁
Man nesenei darė,lapkritį beroc tai nebuvo pasirinkimo tik tirpalas, nieko nejaučiau visiškai.
Sveikos, noriu pasidalinti aktualia informacija, gal kam pravers:
Vadovaujantis Lietuvos Respublikos pagalbinio apvaisinimo įstatymo 10 straipsnio 5 dalimi, dvejus metus nuo pagalbinio apvaisinimo pradžios embrionų saugojimas lytinių ląstelių banke Vyriausybės nustatyta tvarka finansuojamas valstybės biudžeto lėšomis (jei pagalbinis apvaisinimas pradėtas po 2022 m. liepos 1 d.). Pagalbinio apvaisinimo įstatyme nėra numatyta šios nuostatos taikymo išimčių. Taigi ši nuostata turėtų būti taikoma nepriklausomai nuo to, ar gydymo ciklas buvo apmokėtas iš privalomojo sveikatos draudimo fondo, ar poros lėšomis.
Taigi ar Jūs jau išnaudoję kompensuojamus gydymus, ar mokėjote/mokėsite iš savo lėšų, 2 m. pats embrionų saugojimas neturi kainuoti!!! Kainuoja tik užšaldymas,bet ne SAUGOJIMAS
mula1 parašė:
Laba, as dariausi rudeni. Pasirinkau pati putomis, kad nereiketu laukti eileje (dariausi RMC) ir kad nebutu taip skausminga. Bet mano kunas labai prastai sureagavo, ko pasekoje as nualpau proceduros pabaigoje...ivariau streso ir gydytojai. Aisku nenoriu prigasdinti, nes gydytoja sake, kad taip nutinka beprotiskai retai, bet turbut geriau buti viskam pasiruosus
AgneJan parašė:
Laba, as dariausi rudeni. Pasirinkau pati putomis, kad nereiketu laukti eileje (dariausi RMC) ir kad nebutu taip skausminga. Bet mano kunas labai prastai sureagavo,…
O kodel nualpote? Ar jums taip skaudėjo ? Ar dėl ko?😧
@Ieva parašė:
O kodel nualpote? Ar jums taip skaudėjo ? Ar dėl ko?😧
Man labai skaudejo, as jau prasiau stoti, nes nebegalejau istverti (as skausmui tikrai esu pakanti), bet siaip ne taip pabaige ir tada jau liepe ramiai pasedet, o as paukst ir atsijungiau.
Po to kuri laika sedejau laukiamajam,kol jau gerai atrodo jauciausi ir isvaziavau namo, o pakeliui vel lb blogai pasidare, vos grizau namo, keturiom galima sakyt i namus iejau, iskart isgeriau nuo skausmo vaistu ir tada jau po biski pradejo atleidineti...
Gydytoja minejo,kad tikriausiai kazkoki nerva pajudino ta procedura darant...
Dar galbut gali buti,kad del to, jog man vienas kiausintakis "burbuliavosi" siek tiek ir tik padidinus spaudima tu putu pratekejo.
AgneJan parašė:
Man labai skaudejo, as jau prasiau stoti, nes nebegalejau istverti (as skausmui tikrai esu pakanti), bet siaip ne taip pabaige ir tada jau liepe ramiai pasedet, o a…
Oi, na skamba nekaip 🙄🫣 pas ką darėtės? Aš tai labai jautri siausmui, bet gydytoja sako, jog bus neskausminga. Gal reiks iškart išgerti nuo skausmo
@Ieva parašė:
Oi, na skamba nekaip 🙄🫣 pas ką darėtės? Aš tai labai jautri siausmui, bet gydytoja sako, jog bus neskausminga. Gal reiks iškart išgerti nuo skausmo
As lankausi pas Bartasiene, ji man ir dare tyrima.
As manau,kad isgersit nuo skausmo vaistu pries tyrima, nieko nepakenks. Tik tikrai nereikia isibaiminti, mano atvejis kazkoks nenormalus, nes juk didzioji dalis tikrai nejaucia jokio skausmo
AgneJan parašė:
As lankausi pas Bartasiene, ji man ir dare tyrima.
As manau,kad isgersit nuo skausmo vaistu pries tyrima, nieko nepakenks. Tik tikrai…
Ar teisingai supratau, kad jums leido rinktis putomis ar jodu?
kiek kainavo?
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai