Kotis parašė:
Galiu tik patvirtini, jog labai retai yra registruojamos salutines reakcijos, pati dirbu med.istaigoje.
Aga taip ir patikėjau😂
Aš irgi dirbu medicinoje ir galiu pasakyt jog registruoja visas šalutines reakcijas ir visada😀
Kotis parašė:
Galiu tik patvirtini, jog labai retai yra registruojamos salutines reakcijos, pati dirbu med.istaigoje.
Aga taip ir patikėjau😂
Aš irgi dirbu medicinoje ir galiu pasakyt jog registruoja visas šalutines reakcijas ir visada😀
Vabaliukas09 parašė:
Matote aš liginu ne atskirai o abu šiuos dalykus mirtingumą nuo ligos nuo kurios yra skiepais ir šalutines reakcijas nuo skiepo ir mano svarstyklės skiepų nauda gel…
Na, mano vaiko šalutinis nebuvo užfiksuotas🤷🏻♀️. Tai pateikta statistika labai galimai neteisinga.
v.v. parašė:
Na, mano vaiko šalutinis nebuvo užfiksuotas🤷🏻♀️. Tai pateikta statistika labai galimai neteisinga.
Maniškis kai sirgo skarlatina, net mačiau kad nėra liga užfiksuota ULAC, tai apie skiepų šalutinius poveikius išvis ką kalbėti.
v.v. parašė:
O gal nebuvo užregistruoti nes salutine ne nuo skiepo ?
Vedi parašė:
Mano vaiko šalutinis taip pat nebuvo fiksuotas, nors pati pediatre patikino jog tai skiepo pasekmė
Ne visi gydytojai kopetetingi kai kurie pasako to kas negali būt ,kaip gali Pediatre pasakyt jog nuo skiepo salutine be jokių tyrimu ?
Vabaliukas09 parašė:
O gal nebuvo užregistruoti nes salutine ne nuo skiepo ?
Nebuvo užregistruoti, nes gydytoja tik nusišaipė. Kita patvirtino, kad mano išvardinti požymiai yra skiepo šalutiniai reiškiniai.
Kaip gydytoja nuspėjo, kad tai ne šalutinis, jei net anamnezės nesurinko, nieko neklausė, apie kažkokius tyrimus net nekalbėjo.
Jūs apskritai pripažįstat skiepų šalutinius ar viskas tik sutapimas/neįmanoma/nebūna?
Vabaliukas09 parašė:
Ne visi gydytojai kopetetingi kai kurie pasako to kas negali būt ,kaip gali Pediatre pasakyt jog nuo skiepo salutine be jokių tyrimu ?
O tai kokius tyrimus reiktų padaryti?
fleur68 parašė:
Man būtų labai įdomu sužinoti, kas ir kokius tyrimus turėtų atlikti, kad sužinotų ar pasireiškę šalutiniai poveikiai nuo skiepo ar ne nuo skiepo 🙂?
Reiktų kreiptis į šeimos gydytoja jog nukreiptu toliau žinoma jei tai nutiko iki 14dienų juo skiepo suleidimo.
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…