galadriel parašė:
Nebaisi liga.
Gali užsikrėsti hepatitu b
galadriel parašė:
Nebaisi liga.
Gali užsikrėsti hepatitu b
Viletux parašė:
Mhm, dabar jau žinosiu,kad jei vaikui temp iki 41 pakyla...pfff...ner ko pergyvent, gi net 42 nebaisu...
Na taip. Metas rišt šitas "diskusijas"...
Diskusija palieku, nes nematau prasmės jos tęsti, kai kai kurios personos laikosi požiūrio "negali būti". Aš asmeniškai neagituoju žmonių neskiepyti vaikų, nes gerbiu kiekvieno pasirinkimą, aš netgi lygiai taip pačiai keistai reaguoju į žmones, kurie belenkokius sutrikimus, negalavimus nurašo skiepams, taip pačiai tikiu, kad yr dar ir genetika ir dar daugelis veiksnių tačiau kaip bebūtų, kai kurių faktų, kad pakenkė būtent skiepai nepaneigsi. Yra labai jautrus filmas fb, berods po skiepo vadinasi, ar kažkaip panašiai, kur dalinasi netgi, kad po dviejų dienų po skiepų vienas iš dvynių mirė, žmonės dalinasi savo, patirtimi.. ir galit tai vadint susiktu sutapimų tyčiotis, šaipytis, vadinti sąmokslo teorija ar kaip tik norit.. Linkit neduok dieve susirgti ta baisią liga, o aš jums niekada nelinkėčiau laikyti merdincio vaiko po, skiepo ant rankų ir melstis už jo gyvybę. Apgailetinas jus žmogus, raudona jums vėliava į rankas ir sėkmės gyvenime, su tokiu zeminanciu kitus žmones požiūriu.
Rudaakytė parašė:
Diskusija palieku, nes nematau prasmės jos tęsti, kai kai kurios personos laikosi požiūrio "negali būti". Aš asmeniškai neagituoju žmonių neskiepyti vaikų, nes gerb…
Dėl dvynių mirties, priminėt man vieną istoriją, kur Belgijoje tėvai neteko vienos iš dvynių mergyčių. Abi buvo paskiepytos tą pačią dieną trim skiepais (jau nepamenu, berods prevenar, dtp ir Rotarix). Po dienos abi papuolė į reanimaciją, vienai mergytei išsivystė meningiencefalitas, po to sekė sepsis ir ji mirė, antrajai buvo aukšta temperatūra, medikams pavyko stabilizuoti jos būklę). Iki šiol tėvai bylinėjasi su įvairiomis institucijomis, kad gautų teisę į autopsijos tyrimus, bet vis vilkinami teismo procesai (o jau praėjo nemažai metų). Nesakau, kad visa tai būtent dėl paskiepijimo, tiesiog labai liūdna, kai žmonės kelią klausimus ir kreipiasi į medikus pagalbos, jiems atsukama nugara ir žmonės mėtomi nuo instancijos iki instancijos be jokių paaiškinimų... Kartais žmogiškumo trūksta, ne tik moksliniais tyrimais paremtų atsakymų.
Vabaliukas09 parašė:
Tai nėra žeminantis požiūris nes mirtis nuo skiepo tame filme yra melas,tas jūsų minimas filmas tai tik konspiracijos teorijos kur nėra jokių įrodymu jog vaikas mir…
Tada paskaityk knyga "Viskas apie vakcinas".
galadriel parašė:
Tada paskaityk knyga "Viskas apie vakcinas".
Rimtu šaltiniu tos knygos irgi nepavadinsi ,jus vietoj to jog ziuretumye ar skaitytume neaiškias knygas geriau info ieškokite Pso
Vabaliukas09 parašė:
Rimtu šaltiniu tos knygos irgi nepavadinsi ,jus vietoj to jog ziuretumye ar skaitytume neaiškias knygas geriau info ieškokite Pso
Bent jau domėjais apie ką ta knyga ir kieno parašyta? Kažkokie fb puslapiai patikimi tau, o knyga jau ne. 🤷♀️
galadriel parašė:
Bent jau domėjais apie ką ta knyga ir kieno parašyta? Kažkokie fb puslapiai patikimi tau, o knyga jau ne. 🤷♀️
Ta knyga tai antivakserių Biblija ją reimos jog neskiepyti vaikų ir jus siūlote man ją skaityt? Ačiū aš tokios literatūros net nesiruošiu skaityt man užteko pamatyt kelis psl iš tos knygos ir žinau kokia tai knyga .
Vabaliukas09 parašė:
Ta knyga tai antivakserių Biblija ją reimos jog neskiepyti vaikų ir jus siūlote man ją skaityt? Ačiū aš tokios literatūros net nesiruošiu skaityt man užteko pamatyt…
Ta knyga nėra prieš skiepus, vadinasi skaitei tik tas eilutes kurias norėjai matyti. 🤷♀️
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai