Šarka 87 parašė:
Na šeimyninė palatą,tai kad yra šaldytuvas,dar viena lovą,palatoje dušas ir tualetas tik tau skirtas. Tik va kur mes gulejom tai minusas kad šaldytuvas taip garsei …
O kodėl reikia laikyti šviesą?
Kalno g. 40, TelšiaiŠarka 87 parašė:
Na šeimyninė palatą,tai kad yra šaldytuvas,dar viena lovą,palatoje dušas ir tualetas tik tau skirtas. Tik va kur mes gulejom tai minusas kad šaldytuvas taip garsei …
Šarka 87 parašė:
Spurgaaa parašė:
Nes eina nakti paziureti jie ir kai kudikis atsibunda nepalakstysi isijungt sviesos.as tiesiog ant lempos ranksluosti uzdejus buvau
Okey, žinosiu - vežtis stalinę lempą.
Užsirašau
Ačiū.
lekitra parašė:
Man tai nepatikdavo, kad naktį eidavo. Porą kartų atėjo, paskui paprašiau, kad nebeitų. Nes gerai miegojo vaikas, ir aš galiu miegoti, kada maitinti irgi atsikeliu …
Pas mus niekas nėjo. O palatą gavom be šaldytuvo, bet labai šalta palata buvo. Man dėl hormonų tai nelabai šalta buvo, bet Vyras miegojo su megstiniu ir kelnėm 😀
Sveikos, mes turejome palata Nr.9, ten saldytuvo nebuvo, bet šildymas tai reguliuojamas, yra radijatorius su rankenele, pasisuki silumos kiek pats nori, tai tikrai siltai gyvenom net per didelius salcius🙂 del ryskios sviesos, tai as nakti ijungdavau sviesa vonioj ir siek tiek praverdavau duris, tai ir pasidariau ta nerysku prieblandos apsvietima😁 ir pas mus naktimis niekas nevaiksciodavo😁
Šarka 87 parašė:
Supratau, na pas mus irgi nieks nevaikščiojo, gal kad ne pirmą vaikelį gimdžiau, nežinau net 🙆🏻♀️ dėl šilumos tai man kaip tik per karšta ligoninėj, bet čia mes gal vėsuoliai namus max 20 laikom 😅 na tikiuos gausim, labiausiai dėl atskiro dušo norisi 😊
Mama1674 parašė:
Supratau, na pas mus irgi nieks nevaikščiojo, gal kad ne pirmą vaikelį gimdžiau, nežinau net 🙆🏻♀️ dėl šilumos tai man kaip tik per karšta ligoninėj, bet čia mes ga…
Pas mane ir nėjo,bet neleido išjungti šviesos. Jo palatą mūsų buvo 6,tai labai šiltą ji buvo,nes visą dieną saulė į langus tvieske ir dar šildymas buvo. Tai kepykla tikrą 🫣😁
Šarka 87 parašė:
Pas mane ir nėjo,bet neleido išjungti šviesos. Jo palatą mūsų buvo 6,tai labai šiltą ji buvo,nes visą dieną saulė į langus tvieske ir dar šildymas buvo. Tai kepykla…
Musu ir 6 buvo.tikrai silta
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai