Monkita parašė:
Kiek dabr kainoja palata po gimdimo? Gal kas nesenei gimdete?![]()
Balandį kainavo parą 10 eurų šeimyninė.
Kalno g. 40, TelšiaiMonkita parašė:
Kiek dabr kainoja palata po gimdimo? Gal kas nesenei gimdete?![]()
Šarka 87 parašė:
Ačiū
SmaragdoZiedelis parašė:
Gydytoja Saulė nedirbo nei tą dieną kai gimdėte, nei dienas po jo. Tad ne tam žmogui turėtų būt skirta kritika..
Taip, mano draugė norejo pas ja gimditi 14dieną, bet sake kad ji atostogavo ir gimdima prieme kita gyd, bet vardo nepamena taj gal tikrai ne saule.
SmaragdoZiedelis parašė:
Gydytoja Saulė nedirbo nei tą dieną kai gimdėte, nei dienas po jo. Tad ne tam žmogui turėtų būt skirta kritika..
16d. Dirbo. Tada viskas ir ivyko. Nes mane tik 16d. Apziurejo po gimdimo isleidziant.
Liutuukee parašė:
16d. Dirbo. Tada viskas ir ivyko. Nes mane tik 16d. Apziurejo po gimdimo isleidziant.
Na kaip ir sakiau jau, nedirbo ir po jūsų gimdymo ji, net ir 16 dieną, tad tikrai ne Saulė jus apžiūrėjo ;) tikrai nesmagu, kad jūsų tokia patirtis, bet prieš rašant neigiamą komentarą būkite 100 proc tikra, kad rašot tikrai apie tą žmogų. Šiuo atveju bereikalo juodinat jaunos puikios gydytojos vardą...
Gimdžiau prie Saulės, nieko blogo negaliu pasakyti, tik sesutė ar kas ji tokia (šviesiais plaukais) buvusi su ja buvo bjauraus būdo, šaipėsi, bet vėliau kažkaip pamatė turbūt, kad aš nepiktybinė ir nusiramino. Įdomu kas ji tokia. Matavo tonusus, kateterį įstatę gimdykloj, tai kažkaip nemaloni patirtis labai liko.
Sveikos mamos 🥰 ketinu vykti į Telšius, visą forumo skaityti būtų kiek per daug, kad surasti info, tad atleiskit, jeigu pasikartosiu su jau kalbėta tema... Ar gimdymo naktinius duoda ?
Šiaip turiu savo, bet kažkaip įdomu pasidarė 🤔
Gal kažkas kitą savaitę turi planų skatinimui ?
Man vakar buvo terminas, jeigu per savaitgalį nieko, tai pirmadienį gausiu siuntimą trečiadieniui
smagu būtų su kažkuo susibendrauti
Mamukas33 parašė:
Sveikos mamos 🥰 ketinu vykti į Telšius, visą forumo skaityti būtų kiek per daug, kad surasti info, tad atleiskit, jeigu pasikartosiu su jau kalbėta tema... Ar gimdy…
Naktinius duoda
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai