vanillasky_ parašė:
fainai nedaug 9 dienos![]()
taip 28 isvaziuoju ryte i klp cp
.esu patenkinta pasirinkusi gydytoja,o apie musu telsiu vedeja vien blogi atsiliepimai...
vanillasky_ parašė:
fainai nedaug 9 dienos![]()
taip 28 isvaziuoju ryte i klp cp
.esu patenkinta pasirinkusi gydytoja,o apie musu telsiu vedeja vien blogi atsiliepimai...
monikutea parašė:
taip 28 isvaziuoju ryte i klp cp.esu patenkinta pasirinkusi gydytoja,o apie musu telsiu vedeja vien blogi atsiliepimai...
geras skaicius 28 man lb patinka, sakiau neblogai butu kad lialia ta diena gimtu, niu bet aisku gims kada jai reiks
monikutea parašė:
o kaip jautiesi paskutinemis nestumo dienomis?
siaip jauciuos puikiai kas liecia nestuma, nesunku, net netikiu kad paskutinis menuo
tik va beda kad persalimo neisgydau niekaip, jauciu pasilpes imunitetas.
O kaip tu jauties?
vanillasky_ parašė:
siaip jauciuos puikiai kas liecia nestuma, nesunku, net netikiu kad paskutinis menuo![]()
mano nestumas sunkesnis ir skiriasi nuo pirmojo...lb laukiu finiso,paemus dukryte i savo glebi pamirsiu nestumo sunkumus :)teko ir man pora kart sunkiai sirgti,bet db keli menesiai kaip prie manes gripai nebelimpa :),ar zinai ko laukiesi ir kas tVE PRIZIURINTI GYD?
monikutea parašė:
taip 28 isvaziuoju ryte i klp cp.esu patenkinta pasirinkusi gydytoja,o apie musu telsiu vedeja vien blogi atsiliepimai...
o tareis pas ka vaziuosi cp klpd?
monikutea parašė:
mano nestumas sunkesnis ir skiriasi nuo pirmojo...lb laukiu finiso,paemus dukryte i savo glebi pamirsiu nestumo sunkumus :)teko ir man pora kart sunkiai sirgti,bet …
niu dukryte ir pas mus
as pas Girciene einu. O tu?
monikutea parašė:
oi neatkreipiau uzraso po profiliu.as lankausi pas povilaityte.bet viso nestumo eigoje mane yra 5 gyd perziurejusios :).sie metai dukriuku metai,visos drauges aplin…
o is mano pazystamu kazkaip aplink daugiau berniuku
joa mane irgi priziurejo dar Siauliene, Intaite ir klp viena gyd.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai