Silvestra parašė:
tik nesupyk,bet man atrodo,kad per trumpai plakei. nestandi mase,lyg jau tyztanti.
ilgai plakiau masė labai standi,mano antgaliai nekokie tai užtat taip ir gavosi
Silvestra parašė:
tik nesupyk,bet man atrodo,kad per trumpai plakei. nestandi mase,lyg jau tyztanti.
ilgai plakiau masė labai standi,mano antgaliai nekokie tai užtat taip ir gavosi
napoli parašė:
O dėl vienetuko dydžio, tai mano kepimo formos dydis maždaug 30x22 9tiksliau jau biskvitas tokio dydžio gaunasi, nes jis truputį susitraukia kepdamas, o paskui dar …
ačiū ;) tortuko prašo klasikinio medučio, papuošimo nori iš grietinėlės,kad padaryčiau rožinį viršų, parašyčiau varduką ir gal dar kažką papieščiau. Tai man užteks vienos normos ar daryti iš daugiau..?
tropikana parašė:
ilgai plakiau masė labai standi,mano antgaliai nekokie tai užtat taip ir gavosi![]()
aaaa,tada ko gero antgaliai kalti
guodaza parašė:
Galima Marskaponės receptą? Kiek bandžiau daryt vis ne toks skonis gaunasi![]()
dariau palei toki pat kokie ir cia yra ideti ,nes nelabai ka kitko radau
500 gr. maskarponės sūrio
400 gr. grietinėlės 36 %
200 gr. jogurto be priedų
0,5 a. š. vanilinio cukraus
160-180 gr. cukraus pudros
1 citrinos sultys
30 gr. želatinos tik biskvita palei save kepiausi ir grietinele pas mus 30% bet puikiai viskam tinka
xxAkviliukexx parašė:
sweikutes gal kuri nuoradele turit kaip vistas?kiskucius is pastiliazo padaryti?
Google...fondant chicken tutorial fondant bunny tutorial
Sveikos
Grįžtu su dar vienu klausimėliu
Kai darot pastilažą ir jums jo lieka iš jo iškart kažką nusilipdot ir pasidedat ar dedat į šaldytovą? O gal metat lauk? Man dažnai būna, kad lieka gana daug pastilažo, tada būna tikrai gaila mesti lauk, o iš kažkokios vienos spalvos labai daug ko neprilipdysi, tad įdedu pastilažą į šaldytuvą, bet vėliau išėmus jis trupa ir pan. Kaip darot jūs?
VioletaU parašė:
SveikosGrįžtu su dar vienu klausimėliu
Kai darot pastilažą ir jums jo lieka iš jo iškart kažką nusilipdot ir pasidedat ar dedat į šaldytovą? O gal metat lauk…
niekad nedazyk is karti viso, jei viso nesunaudoji. o jei ir lieka idek I maiseli ir I spintele, nereij deti in šaldytuvą. paskui perminkai ir vėl naudoji. jei trupa idek I mikrobangų krosnelė keliom sekundem. as niekad neišmetu, bet visada darau balta ir dazau jau kai reikia norima spalva tiek kiek maždaug sunaudosiu.
VioletaU parašė:
O tai kada dedi dažus? Nes aš idedu kartu su želatina, nes bijau, kad vėliau netolyrgiai pasiskirstys![]()
nauduoju gelinius ir dedu tiesiai I pastilaza, perminkau ir visada gerai pasiskirsto. dedu po truputį tol kol isgaunu norima spalva
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai