Esu tik pradedančioji tortų dekoratorė, bet nusprendžiau ir aš pasirodyt su savaisiai
Laukiu kritikos ir ptarimų, kad kitą kart nebedaryčiau tokių klaidų, kurių galbūt nepastebiu aš, bet pastebi budri - jūsų -profesionalių akis
Prieš šiuos tortukus, buvau dar anksčiau porą padariusi su pastilažu, o dabar parodau kovo mėn. gaminius
Visi snicersai.
Šis darytas sūnui į darželį (taip pat ir keksiukai kiekvienam vaikui po vieną), bet kaip tyčia tądien taaaip nepaissekė pastilažas, visas lūžinėjo, trupėjo, skeldėjo, pati nesuprantu dėl ko (gal kas gali paaiškinti? ), todėl tortukas uždengtas taip nedailiai. Raideles dariau iš balto pastilažo, kadangi jo dar turėjau, tai nudažiau su skystais žydrais dažais viršų
Ant keksiukų pastilažinės pėdutės, norėjau ir "apkloti" juos pastilažu, bet truputį negražiai iškilo (per daug pridėjau į formas), tad teko pasitenkint šokoladu, bet auklėtojos sakė vaikai pykos dėl keksiukų, nes buvo nevienodos jų formelės, tai vieni norėjo su kempiniuku,kiti su kamuoliu, kiti su Dora ir t.t.

Na, o šitas tortas, taip pat darytas sūnaus gimtadieniui ekspromtu, iš to ką turėjau
Netikėtai sužinojom, kad kitą dieną važiuot turim pas senelius, o gimtadienis ką tik praėjęs buvo, tai torto reikėjo
Pastilažas šįkart pavyko puikus, ir man kaip "profesionaliai" dengėjai uždengti pavyko labai gerai (žinoma buvo "raukinukų"
Dariausi tik pastilaža dengimui, o raidelės darytos iš pastilažo kuris buvo darytas meškiukui (tortas į darželį), pėdučių buvo likę nuo keksiukų, o drambliukų, taip pat kažkada buvau pasidariusi iš likusio balto pastilažo tai tik nudažiau viršų

Na ir labiausia pavykęs ir tikrai gražus tortas vyro pusbroliui 18 gimtadienio proga
Tikrai galiu pasakyt, kad šį torta ir gražiai apdengti pavyko ir gražiai pasipuošė, tik vat man spalva gavosi ne juoda, o pilka, tad visur kur juoda turėjo būt, dar su teptukų juodais skystais dažais apdažiau

- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus