kisutis parašė:
Nepraėjo pgs, rašiau.. vakar buvau pas F, sakė viskas būtų buvę puiku nes išgavo kiaušialąstes puikios kokybės, bet ne taip chromosomos sukrito, kariotipas nieko ne…
Kokius papildus israse?
kisutis parašė:
Nepraėjo pgs, rašiau.. vakar buvau pas F, sakė viskas būtų buvę puiku nes išgavo kiaušialąstes puikios kokybės, bet ne taip chromosomos sukrito, kariotipas nieko ne…
Kokius papildus israse?
SunMoon parašė:
Kokius papildus israse?
Dabar po ranka neturiu, bet prie dhea ir inovo, dar shakhti (kažkokie indiški), folis, reguloron ar kažkaip panasiai vadinasi (po mėnesinių), dar geriu žuvies taukus, vit E. Nieko ypatingo, bet man per daug tablečių nes vienos ryte, kitos po pietų ir vakare..susimažinau glucophage dozę nes pradėjo kasą skaudėti. Galvoju gal kokius multivitaminus pagerti, gal kas nors iš jūsų gerą kompleksą galit parekomenduoti?
Dar liepė duphastoną savaitę pagerti nes likęs vienas folikulas nesprogęs..
Rekomendavo kavos ir alkoholio atsisakyti, tai alkoholio ir taip 3 mėnesius negeriu, bet kava.... misija neįmanoma
kisutis parašė:
Dabar po ranka neturiu, bet prie dhea ir inovo, dar shakhti (kažkokie indiški), folis, reguloron ar kažkaip panasiai vadinasi (po mėnesinių), dar geriu žuvies tauku…
Regulon yra kontraceptinės tabletės. Man taip pat buvo skyrę iki mmm 10d duphaston, o nuo 2cd gėriau kt. Tik noriu informuoti, kad Regulon yra parduodamas iškart 3 ciklams, t.y. 3 lapeliai po 21tabl. Jums kadangi reikės tik 1 ciklą gerti, tuomet vaistinėje paprašykite tik 1 lapelio
kisutis parašė:
Dabar po ranka neturiu, bet prie dhea ir inovo, dar shakhti (kažkokie indiški), folis, reguloron ar kažkaip panasiai vadinasi (po mėnesinių), dar geriu žuvies tauku…
O jus prie to pacio nenoretum pas genetika apsilankyt? As nesenai buvau pas Serapina. Tai tiek informacijos gavau del kiausialasciu kokybes ir pan. Kad net ivf turiu nukelti, kad paruosciau organizma jo skirtiems preparatams.
Avei parašė:
O jus prie to pacio nenoretum pas genetika apsilankyt? As nesenai buvau pas Serapina. Tai tiek informacijos gavau del kiausialasciu kokybes ir pan. Kad net ivf turi…
ka patare ?
liukas parašė:
ka patare ?![]()
Ilgai su juo prabuvau. Jeigu trumpai, tai turiu mthfr geno lengva nuokrypi. Sake kas 2 at 3 zmones ji turi. Negalima paprasto folio gert. O as per visus Ivf geriau. To pasekoje pakyla homocisteinas. Jeigu homocisteinas apie 10 - jis jau kenkia kiausialasciu kokybei.
Bei ivairius mano tyrimus apziurejas paskyre ka gert du menesius, kad nebutu bedu su lasteliu dalijimuisi bei embrionuose geraj sukristu chromosomos. Beto, sake embrionu chromosomu sukritimai turi didziule itaka vyru spermatozoidai, jeigu vyrui virs 40 metu. Is isvaizdos gydytojai gali atrinkti tobulai atrodancius spermatozoidus, o viduje jus bus blogai issidesciusios chromosomos ir tai lems, kad embrionai nepraeis pgs tyrimo... Tai paskyre ir vyrui ka gerti, kad chromosolu lygyje viska aptvarkytu.
Avei parašė:
Ilgai su juo prabuvau. Jeigu trumpai, tai turiu mthfr geno lengva nuokrypi. Sake kas 2 at 3 zmones ji turi. Negalima paprasto folio gert. O as per visus Ivf geriau.…
Ka paskyre jums gerti?
SunMoon parašė:
Ka paskyre jums gerti?
Trans resveratrolis - labai isgyre, sake moksliskai irodyta, kad veikia chromosomu lygyje. Sitas sake pagrindas yra.
Methyl'UP - klinikoj pirkau. Aktyvus B grupes vitaminai (del mthfr geno)
Prefemin (arba Vitex)
Methyl folata
Geruju bakteriju
Cinko
Ir juoduju serbentu tinksturos (antiksciams)
Pasitikrinti feritina, jeigu mazas gert vaistus.
Sakiau, kad geriu Liposomal Glutathione - tai irgi labai isgyre, kaip gera preparata.
O vyrui paskyre:
Methyl Folate, 1,000 mcg,
Vitamin B12 (as methylcobalamin) 500 mcg
L-Carnitine 1000 mg
Trans-Resveratrol 50mg
Typota parašė:
Regulon yra kontraceptinės tabletės. Man taip pat buvo skyrę iki mmm 10d duphaston, o nuo 2cd gėriau kt. Tik noriu informuoti, kad Regulon yra parduodamas iškart 3 …
Aš jau gavau iš karto 7 dienoms klinikoje.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai