Patirtį vertinu gerai, nors turėjau tokį kaipbir komplikuotą gimdymą, bet viskas vreit pasimiršo
kai atvažiavau , galvoju tegu patikrina, nes nubėgo vandenys, tai jau buvo 3 cm atidarymas, gydytoja apžiūrėjo ir sako šian švęsim gimtadienį. Pradėjo klaust ar turiu kokį planą ar pageidavimų kaip gimdyt
sakau aš pirmą kartą, aš darysiu ką sakysit.Gydytoja jauna tokia papuolė, bet priekaištų jokių neturiu.Tai iškart ir paklausė dėl epidūro, sakau norėsiu. Anesteziologė labai labai patiko, vis kalbino, drąsino.Be problemų, sako pailsėk.Na man čia žmonijos išradimas nr 1
Maistas man buvo na koks 5 iš 10.Nežinau , antrą dieną po gimdymo raugintų kopūstų antešė
tikrai mažiausiai jų norėjos. Minusas, kad nebuvo žindymo konsultantės,kaip maitint rodė vis kita ta seselė ar kaip jas pavadint, jau ligoninėj turėjau su krūtine problemų, tad multi mum priemonės kaip tėve mūsų kasdien po porą kartų
ir dar pasiteisino vienkartiniai rankšluoščiai , pirkau iš vitrina.lt. Labai patiko apsiprausus nusišluostyt,higiebiška ir patogu.Šalia yra parduotuvė gal aibė , nepamenu. Vyras vis skanukų ėjo, nes norėjos prie arbatos. Woltas irgi ten veža be problemų.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus