Ocean Ni parašė:
Bet LT tau blokuotam keldavo, ne? Tada be estroferm niekaip... Čia daugiau gal nuogaustauja, kad natūraliam ar stimuliuotam, kai natūraliai užtenka organizmo gamina…
Aa, na taip, man blokuotame cikle
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįOcean Ni parašė:
Bet LT tau blokuotam keldavo, ne? Tada be estroferm niekaip... Čia daugiau gal nuogaustauja, kad natūraliam ar stimuliuotam, kai natūraliai užtenka organizmo gamina…
Aa, na taip, man blokuotame cikle
Meshka parašė:
Pas mane per paskutini sekminga FET tebuvo apie 7,5-8 mm 😊
Tai va va, o pas mane 1.2 ir dar jin nori Estrofemu mane šert
StebuklingaŽaluma parašė:
Tai va va, o pas mane 1.2 ir dar jin nori Estrofemu mane šert![]()
Jeigu nedidele estrofem doze, gal nepadidins gleivines storio
Paklauskite gydytojos kokiu tikslu skiria estrofem.
Jeigu blokuotas ciklas, tai be estrogenu gleivine neaugs, o jeigu natur ciklas, tai man gydytojas sake estrofem grieztai naudoti tik po OV, nes kitaip uzstabdys OV ir ji neivyks.
Meshka parašė:
Jeigu nedidele estrofem doze, gal nepadidins gleivines storio![]()
Paklauskite gydytojos kokiu tikslu skiria estrofem.
Dozė tai užrašyta nemaža - 3×dienoje. F sakė, kad natūralus ciklas. Bet ar tikrai natūralus, jei skiria Bemfolą, Estrofem, Gepretix..? Nesuprantu jau nieko. Tik dar nepaminėjo kurį vaistą nuo kurios CD reikės vartoti.
Dozė tai užrašyta nemaža - 3×dienoje. F sakė, kad natūralus ciklas. Bet ar tikrai natūralus, jei skiria Bemfolą, Estrofem, Gepretix..? Nesuprantu jau nieko.…
Estrofem 3 k. x d. nuo ciklo pradžios tikrai nebus naturalus ciklas.
Dozė tai užrašyta nemaža - 3×dienoje. F sakė, kad natūralus ciklas. Bet ar tikrai natūralus, jei skiria Bemfolą, Estrofem, Gepretix..? Nesuprantu jau nieko. Tik dar…
Sign parašė:
Estrofem 3 k. x d. nuo ciklo pradžios tikrai nebus naturalus ciklas.
Taip, pritariu, jeigu estrofem nuo ciklo pradzios, naturalus negali buti, nes uzslopins OV.
Bet gal estrofem skirs tik po OV vartoti.
Nes ir PRG paskirtas vartoti, tai jo tiktai negali skirti naturaliame cikle nuo ciklo pradzios, tik po OV.
Dozė tai užrašyta nemaža - 3×dienoje. F sakė, kad natūralus ciklas. Bet ar tikrai natūralus, jei skiria Bemfolą, Estrofem, Gepretix..? Nesuprantu jau nieko. Tik dar…
Tikrai nenatūralus, naturaliam is vis jokiu hormonu daznisusiai neskiria, gaudo ov naturaliai, o po ov. ovuliu prg gali paskirti.
Man is vaistu panasiau i stimuliuota c. pacientei, kuriai nesuga gleivine pvz maziau 7 mm buna ir todel skiriama nemaza estriferm doze, nes organizmo estrogenu per mazai...
Nes 3kd pakanka kai is vis blokuoja estrogenu gamyba ir tik is vaistu gaunama...
Ocean Ni parašė:
Tikrai nenatūralus, naturaliam is vis jokiu hormonu daznisusiai neskiria, gaudo ov naturaliai, o po ov. ovuliu prg gali paskirti.
Nes jeigu visgi natur ciklas, ir estrofem tik nuo antros ciklo puses paskirtas, tai visvien 3k dienoj atrodo daugokai
Meshka parašė:
Taip, pritariu, jeigu estrofem nuo ciklo pradzios, naturalus negali buti, nes uzslopins OV.
Gal iš tiesų taip ir skirs...
Meshka parašė:
Nes jeigu visgi natur ciklas, ir estrofem tik nuo antros ciklo puses paskirtas, tai visvien 3k dienoj atrodo daugokai![]()
Nu va... man sekminga karta, diena, kai paskyre Ovitrele gleivine buvo apie 8 mm, o ikelimo diena gal 9 mm... kazkur. Tai sakycisu i mazesne puse siek tiek, bet ir tai neskyre estrogenu... o cia jei 12 mm atrodo tai koks tikslas, iki 15-20 uzaugint?
Bet gal mes ko nors nesuprantam, gal cia kokia labai gili prasme pasleota, nzn... 😃
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai