Planuojanti4 parašė:
Sveikos, nezinau, ko man tiksliai reikia - patarimu, palaikymo ar tiesiog issikalbejimo. Nors esu daug apsiskaiciusi apie zindyma ir zinau, kad taip negali buti, be…
O kiek diena miega? Gal galima diena mazint miego valandas?
Planuojanti4 parašė:
Sveikos, nezinau, ko man tiksliai reikia - patarimu, palaikymo ar tiesiog issikalbejimo. Nors esu daug apsiskaiciusi apie zindyma ir zinau, kad taip negali buti, be…
Boružėlytė parašė:
Šiek tiek teko domėtis. Kokia situacija?
Nuolat kemsasi latakai, bega tik is vienos ar dvieju skyluciu, krutine guzuojasi.
Gingergirl parašė:
Keliames 9-10 h, budrauja iki beveik 13 h. Tada apie 2 h miega, nubunda, pavalgo, pabudrauja apie valanda-pusantros ir dar numiega 1,5-2 h. Tada jau nuo kokiu 17-18 h nemiega. Apie 21h jau ruosiames nakties miegui, bet uzmiega tik kokia 23 h. Buna stebuklu, kai uzmiega per pusvalandi, bet gan retai. Tai dienos miego pas mus tikrai ne per daug ir jis nera velus. Dar kaip tik nebent galvociau, kad pries nakties miega pervargsta, bet kad jos nebeina uzmigdyti kad dar kiek nusnustu
Planuojanti4 parašė:
Keliames 9-10 h, budrauja iki beveik 13 h. Tada apie 2 h miega, nubunda, pavalgo, pabudrauja apie valanda-pusantros ir dar numiega 1,5-2 h. Tada jau nuo kokiu 17-18…
Pabandykit keltis 7, tuomet pietu miegas bus apie 12-14 ir po sio miegelio neleiskit ilgam uzmigt. 19-20 migdykit nakciai. Gal skamba nerealiai, bet tikrai laimesit anksciau pakelusi vaika
Mano dabar keliasi apie 7, pavalgo, pabudrauja, apie 8:30 uzmiega pusvalandziui, tada keliames, prausiames, apie 10:30 valgyt, tada 12 miegot, tada 15 valgyt, zaist, maudytis, 18-18:30 valgyt ir paskui miegot 19val.nakciai. Nakti keliasi 1-2 kartus.
Planuojanti4 parašė:
Ir pienelis čia ne prie ko
viskas tokiems leliams keičiasi ir keisis... prasidės ir naktiniai žaidimai vidurį nakties.. jūsų pienas tinkamas, o neramumus reikia išgyventi..
Gingergirl parašė:
Pabandykit keltis 7, tuomet pietu miegas bus apie 12-14 ir po sio miegelio neleiskit ilgam uzmigt. 19-20 migdykit nakciai. Gal skamba nerealiai, bet tikrai laimesit…
2 men leliui dar mazai diena tik du kartus miegoti.Mano jau dickis ,bet ir tai dar buna neretai 3 kartai dienos miegucio.
Daznas pabudimas neretai gali buti del augimo suolio.Augimo suolis vieniems trunka kelias dienas ,o kitiems kelias savaites.
Planuojanti4 parašė:
Viskas man čia normaliai atrodo. Žinau ne vieną vaiką mišiniu maitinimą, kurie keliasi naktį n kartų. Nepaguosiu, bet iki minimum 2 metų vaikai naktimis dažnai prabunda, tokių kurie nuo 6 mėnesių išmiega visą naktį labai mažai. Kūdikiai prabunda pavalgyti, dėl.dantų, mėnulio fazės, vyresni vaikai susapnavę košmarą ar nori atsigerti ar į wc. Vaikų nervų sistema yra nebrandi todel jiems yra normalu pabusti kad maždaug 1.5h ir jei vaikas yra įpratęs uzmigti su krūtimi tai kitaip ir nebus. Pritariu nuomonei kad jums vaikutį reiktų migdyti anksčiau vakare, dar per mažas taip ilgai išbūti be miego. Matyt pervargsta ir todėl yra sunku vakare užmigdyti. Mano vaikui jau beveik metai o nesu naktį ilgiau išmiegojusi nei 3h be pertraukos. Jūs tokia ne viena esate, daug mamų susiduria su tokiomis pačiomis problemomis, bet jos laikinos.
Man pirmus du mėnesius lėlytė naktį miegodavo po 6-8 val. Ne visad, bet budavo ir dažnesnių prabudimų. Paskui prasidėjo augimo šuoliai ir šiaip būdraut daugiau pradėjo - keldavosi kas pora valandų.. O nuo 4 mėn kai prasidėjo, tai taip ir miegam kartu viena kita apsikabinusios. Dantys isdygo, atrodo vėl geriau miegot pradėjo. Bet dabar atrodo vėl dygsta, nes naktys vėl bemiegės pusiau... Taip kad visos čia daugmaž likimo draugės
ateis laikas, kai bus galima ir išsimiegot ir vienoms i wc nueit
Planuojanti4 parašė:
Keliames 9-10 h, budrauja iki beveik 13 h. Tada apie 2 h miega, nubunda, pavalgo, pabudrauja apie valanda-pusantros ir dar numiega 1,5-2 h. Tada jau nuo kokiu 17-18…
grazi jusu dienotvarke..... As velgi klausciau ar geriat vitamino D ir po kiek? Taippat - kokia temperatura miegamajame, gal pernelyg karsta? Kartais atrodytu net ir smulkmenos isbalansuoja mazuosius.....
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai