2019.04.14 17:33 (prieš 1 m.)
...nzn., as pabusiu vyras "kiaule", tiesiog pamodeliuosiu situacija, na tai ne jusu vyras, tik toks pamastimas.
Esu toks šernas, myliu savo berniuka yra jau su juo bendryste 10m.vaikas, ne kudikis...ir yra is ko palepinti ir pan.ir plius berniukas. O taip turiu superine ir patogia zmona su dukrele kuri 90 proc.veza seima, o as taigi šernas 3k.didesnes pajamos, bet tai tik mano,mano, o ko "princesei"truksta, nuperku kartais koki banana ar kruopa...o superprincese veza, tai tegu veza, o as taigi sernas, dirbu, dirbu, taigi pinigus uzdirbu...sau sau, savo kapsiui, buto remontui 3-5-10...metu, gal ir kokia blonde pasimaisis, bet scenarijus bus toks pat...
.....
Jei rimčiau, tai griebkite uz kiausiu, ir konkreciai:duoki brangusis grynuju tiek ir tiek:sauskelnem, tyrelem, rubams mergaitei ir pan.
Jei normalus, mylintis ilgai niukio neraukis ir duotu, jei issipypineja, tai "sernas" ir yra, tiesiog patogi esate visapusiskai tokiam vyrui. Tai geriau savo pinigelius pasitaupytumete kokiam ekstra atvejui, nei kad vyras n.metu savo buta tvarko ir jus dar savo ranku, laiko... indeli dedate, kurio aisku niekur ir neliktu, jei sernui"susisvaiktu".
Grazia forma:tiek reikia i men.buto islaikymui, vaikui ir ...stop.