Saulene parašė:
Ne ir iki mergaites as buvau visiškai nepriklausoma, vyras niekada neprisidejo. Tiesiog tuo metu labai daug dirbdavau, matydavomes daug rečiau, visada buvo pažadai,…
Bet jei jūs visada ne tik neimdavote pinigų, bet dar ir duodavote remontui ir atsiradus dukrai ne pasakėte duok man tiek ir tiek kas mėnesį tai jis ir nesupranta, pvz mūsų pinigai bendri kiek kam reikia tiek pasiimam,kol nebuvo vaiko tai aš mokėjau už butą, draugas pirko maistą, pramogoms iš jo, pas draugę šeimoje vyras moka už butą ir perka maistą, ji perka sau ir vaikui viską iš savo. Tai čia šeimoj kaip susitari. Jūs turėtumėt aiškiai pasakyti kas jums nepatinka, nes garantuoju, kad jis net nesusimąsto, juk visada pati viską pirkot, mokejot ir gerai buvo. O dėl vaiko tai įtariu, kad jis visada tiek išleisdavo, tik kol jūs neturėjot vaiko tol jums netrukdė, be to ką jis gali pirkti, jei jūs viską dukrai nuperkat? Ar turėtų gyvenant šeimoje kas mėnesį kaip alimentus išskirti, kad čia dukrai? Aš neginu vyro, bet man tai atrodo tik nesusikalbėjimas tarp jūsų. Ir jums būtina pasikalbėti atvirai ir apie viską.